ценовник на постпејд и интегрирани услуги на македонски телеком

3 апр. 2018 ... За користење на услугата потребно е да ја активирате на Мој Телеком, во делот Мои Пакети и Услуги/Интернет ... (кон мобилните мрежи на Tелеком, VIP, One и ... Moj.telekom.mk (во делот Интернет безбедност).

ценовник на постпејд и интегрирани услуги на македонски телеком - Srodni dokumenti

ценовник на постпејд и интегрирани услуги на македонски телеком

3 апр. 2018 ... За користење на услугата потребно е да ја активирате на Мој Телеком, во делот Мои Пакети и Услуги/Интернет ... (кон мобилните мрежи на Tелеком, VIP, One и ... Moj.telekom.mk (во делот Интернет безбедност).

Ценовник фиксни услуги - Македонски Телеком

Satelite zone 1. 230,00 ден. 271,40 ... Пакети услуги. Пакети интернет и фиксна телефонија за приватни корисници. 3/12 ... До 80 ТВ канали со напредни MaxTV функционалности и дополнителни ТВ содржини. 1.016,10 ден. 1.199 ...

Ценовник на Македонски Телеком за припејд мобилни услуги

1 март 2018 ... Македонски Телеком, преку мобилната апликација TELEKOM MK, преку ... мрежа на Македонски Телеком, VIP, Lycamobile и сите други фиксни ... Тарифирањето за разговори кон Мојот круг е на минута, а за сите ...

Ценовник на Македонски Телеком за актуелни Фиксни Бизнис ...

Разговори кон мобилните телефонски мрежи на Телеком, VIP. 5,92 ден. / 3,38 ден. ... За пакетите С и М задолжителна е фиксна телефонска линија.

Телефонски услуги - Македонски Телеком

До 50 ТВ канали со основни MaxTV функционалности. 3.1.6. MaxTV ... По надминување на лимитот од 10GB услугата MaxTV GO се исклучува. Можност ...

Ценовник за мобилни услуги за деловни корисници - Македонски ...

Достапен на 2 уреди. MaxTV GO Lite пакетот наменет за сите Business L, XL, XXL и Magenta 1 Business корисници кои немаат активен Max TV пакет.

градиме гигабитно општество - Македонски Телеком

Конечно, во рамките на Tetris медија иницијативата што е креирана од ДТ, што резултираше ... периодот со просечниот број на важечки обични акции.

MK verzija ФИНАЛ.indd - Македонски Телеком

според нивните потреби. Македонски Телеком и Т-Мобиле во својата понуда вклучуваат социјален тарифен модел за корисниците на социјална помош ...

Final GI2012 мк.indd - Македонски Телеком

7 септ. 2012 ... и на ВИП Оператор беа утврдени на 4,0 ден/ ... врвот на крајот од уште една фискална година. ... образовен форум и Високата школа за новинарство и за односи со ... благајна, депозити по видување и останати.

годишен извештај 2016 македонски телеком ад – скопје

ИМЕ НА СОПСТВЕНИК. БРОЈ НА АКЦИИ ... услугата Max TV како флексибилна опција. Производот ... да се најават со едно корисничко име и лозинка и да добијат пристап до ... програма „GO DIGITAL“, зголемувајќи ја дигиталната.

MK verzija 2014 FINAL.indd - Македонски Телеком

Мобилниот оператор ВИП влезе на пазарот на фиксна телефонија со преземањето на кабелскиот ТВ ... средства во благајна, парични средства во банка, депозити по ... трошоци направени во таа фискална година, намалени за ...

уред за интегриран пристап zxdsl 931vii - Македонски Телеком

Упатство за инсталација на опрема за телефонија, интернет и телевизија. УРЕД ЗА ИНТЕГРИРАН ПРИСТАП. ZXDSL 931VII ...

ценовник за припејд услуги - A1

11 фев. 2020 ... картичка или пак А1 Duo SIM пакет. Содржина на промоцијата. > Со оваа промоција новите А1 Припејд корисници по активацијата на ...

ценовник за дополнителни пакети и останати услуги за ... - A1

One Promo M; Vip6; Vip Free L ; Vip Free Basic SIM; SELECT PROMO; SMART S; SELECT. Promo Plus 399; MOBILE TOTAL L Promo; Vip555; Vip Free L; ...

ценовник за дополнителни пакети и други услуги на фиксна ... - A1

Vip Fix/TV M, A1 Combo 3 XS, Vip Combo 3 (S, M и L), A1 Combo Neo 3(S,M,L), Vip ... Целосната содржина на сите дополнителни ТВ-пакети достапни за ...

Код услуги по номенклатуре Наименование платной услуги Цена ...

Цена за единицу ... Определение антител класса G (IgG) к цитомегаловирусу ... Забор материала для исследования на труднокультивируемые.

действует с 03.02.2020г. № п/п код услуги Наименование услуги ...

A06.20.009. Галактография (дуктография) исследование. 4031. 1. А04.01.001. Ультразвуковое исследование мягких тканей (одна анатомическая зона).

стари промотивни понуди за постпејд тарифни модели за ... - A1

3 фев. 2020 ... Промоција со зголемен мобилен интернет сообраќај за Vip Neo ... корисници со вклучен мобилен интернет во роаминг за Vip Neo L/.

Ф О Н Д З А П О С Л Е Н И Х ,,С Р Б И Ј А - Телеком Србија

Остварујем право на пренос акција као: а) грађанин б) запослени или бивши запослени за ______ година радног стажа. Тел.:______ моб.: ...

Што ни донесе ребрендот на Вип оператор во А1 Телеком?

И во двата пакети се вклучени по 80-ина ТВ канали. - А1 TV M како и Vip TV M имаат идентична претплата од 699 денари, но како и помалите пакети, ...

Ценовник - VMA

Ингвинална хернија — пластика, једне стране ... Укљештена хернија – пластика са ресекцијом црева ... Суптотална ресекција желуца код улкуса.

МАКЕДОНСКИ ФОЛКЛОР MACEDONIAN FOLKLORE

инструментална музичка група со точно неодреден број на музичари и ... Македонија, индиската инструментална музика и турската музика укажувајќи.

Етика - Македонски институт за медиуми

институт за медиуми, 2005. - 45 стр. ; 24 см. ISBN: 9989-158-04-5. 1. Шопар, Весна 2.Бојаровски, Зоран а) Новинарска етика - македонија. COBISS.MK-ID ...

Просмотр IPTV Portal на SMART TV - К Телеком

В этом случае весь спектр. ТВ услуг всё равно будет доступен Вам при использовании приставки IPTV от К Телеком. Проверить модель Вашего ...

ГОДОВОЙ ОТЧЕТ АО «ЭР-ТЕЛЕКОМ ХОЛДИНГ» за 2016 год

Бузин Петр Валерьевич ... Продавец обязуется передать в собственность, а Покупатель принять и оплатить автомобиль TOYOTA LC 150, год выпуска: ...

Ценовник Armstrong

15 апр. 2018 ... Т носечки профил *. 3600 mm m'. 49,50. 0,84. Т разделен профил * ... на артиклите се достапни нашата веб страна www.baucentar.mk.

Ценовник Velux

26 јуни 2018 ... Ценовник на кровни прозорци, опшивки и друга опрема. VELUX. Алуминиумска опшивка. Опшивка so BDX сет. Ролетна со делумно ...

Ценовник - KARIERA.mk

KARIERA Basic - Активен оглас 15 дена во горниот дел на сајтот и на ... БЕСПЛАТНО УЧЕСТВО НА HR ОБУКА СО ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ. ЕКСПЕРТИ.

Ценовник XPS стиродур

Пакување. Цена со. ДДВ дебелина. [mm] должина. [mm] ширина. [mm]. [m2]. [m2]. XPS Стиродур 2cm. 20. 1250. 600. 15,00. 141,00. XPS Стиродур 3cm. 30.

Програмска разновидност на ... - Македонски институт за медиуми

31 дек. 2016 ... емитуваат на државно ниво имаат многу слична програма во која ... централните вести, РтЛ Данас, имале просек на гледаност од ... Достапно на: http://www.rtlgroup.com/files/pdf2/rtl-group-annual-report-2016_on-.

Kosovo i mediji - Македонски институт за медиуми

jave teksta na prvoj stranci novine tiče, Kosovo je jedva bilo pomenuto na početnim ... su mediji na makedonskom jeziku „pratili“ makedonske političare koji su u.

предавања на 49. меѓународен семинар за македонски ... - уким

Бит: za=4la, na=4la, za=4tie, bezna=4l6na, =inona=4li§, ino=4d6yi, =4do, =4sto ... 'ivona=4lnaa, za=4lo, za=4lob7Ytn44, za=4t. ... благодарејќи на својата леснина ќе се извлече;. ... potrgati cipele, pa će im trebati netko da ih zakrpa ili da im ponudi nove. Za ... soba imala je dva kreveta, stol, dvije stolice te dvokrilni ormar.

пишување за печатени медиуми - Македонски институт за ...

[60]; Новинарски стил [62]; Принцип на шесте прашања [67]. Новинарски жанрови. [73]. Новинарски жанрови [75]; Основни новинарски жанрови [77]; ...

Руководство по оплате на сайте Сбербанк ... - Бэйрэль Телеком

поставщиков. В связи с этим могут происходить изменения в реквизитах организаций. Например, при оплате услуг ОАО "Ростелеком" ранее ...

Телеком 2019. Smart city: практики и прогнозы

25 фев 2019 ... Технологии smart city как бизнес-драйвер для телеком- компаний. ... Игорь Жижикин, директор макрорегиона «Москва», Tele2. Анатолий ...

Ценовник 2019 - Baumit.mk

Отпорна фасадна боја за интензивни и брилијантни нијанси. Највисока ... За текстурирана надворешна фасада.Многу ... Баумит каталог на нијанси.

Food-Info Allergy Dictionary Hrvatski – Македонски

пастрмка plosnata riba (golub, raža) ража rakovica краба, морски рак riba риба sabljarka сабјарка šaran шаран škamp ракче školjkaši школки tuna туна pile.

1 ЦЕНОВНИК СТУДИЈА И УСЛУГА ПРИ СТУДИРАЊУ НА ...

ПРИ СТУДИРАЊУ НА МАШИНСКОМ ФАКУЛТЕТУ ... потврда. 2.500 дин. 131 издавање дипломе и додатка дипломи за ОАС по хитном поступку.

КНАУФ Системски ценовник 2016

Кнауф Vidiwall HI високо импрегнирани гипсфазер плочи ............8. Кнауф сувомонтажни подови...............................................................9. Кнауф ... Кнауф алат .

Ценовник за шумски декоративен материјал

Cercis siliquastrum – Јудино дрво. 2 0 | 18,00. Platanus spp - Платан сал. 1 0 | 15,00. Platanus spp - Платаң СПП. 2 0 R22,00. Populus alba - Топола.

Ценовник нестандардних услуга - EPS Distribucija

Београд, 01.07.2016. године. Spoj: 01.0.0.0-ofiol. 19168lang. На основу члана 136. став 1. тачка 40. Закона о енергетици („Службени гласник РС“, број.

Peace Corps АЈДЕ ДА УЧИМЕ МАКЕДОНСКИ - Live Lingua

МАРФИЕВ ЗАКОН. 1. . Слушајте и поврзете: Роберт е волонтер на Мировниот корпус во Македонија. Тој сега живее во. КУЌА, заедно со неговото ...

ценовник трошкова прикључења на систем за ... - EPS Distribucija

9 јун 2016 ... Београд број 05.0.0.0.-08.01-139688/1-16 од 23.05.2016. године дошло до промене цена по основу позиције ... Враћање јавне површине у првобитно стање m2. 0,00. 0,00. 0 ... РАДОВИ. Вредност норма сата: 761,00.

ценовник опекарских производа - nova sumadija

ЦЕНА. СА. ПДВ. КОВ-0001. БЛОК КОВИН. КОМ. 160. 28.17. 20%. 5.63. 33.80. КОВ-0002. ПУНИЛАЦ 14 ... СПА-0001. ГИТЕР ЦИГЛА. КОМ. 540. 12.50. 20%.

Ценовник ванредних услуга - Градска чистоћа

(Донет одлуком Надзорног одбора број 13093/4, од 27.7.2016. године, измењен и допуњен Одлуком Надзорног одбора број 19016/4, од 14.10.2016.

TERME OLIMIA, SlovenijaИНДИВИД.ЦЕНОВНИК - Terratravel

TERME OLIMIA, Slovenija. Индивидуален програм – сопствен ... 10 % попуст за престој на повеќе од 5 дена – 4 ноќевања. •. ГРАТИС престој за 1 дете до ...

ЦЕНОВНИК ВАНРЕДНИХ УСЛУГА ЈКП „ГРАДСКА ЧИСТОЋА ...

ЦЕНОВНИК ВАНРЕДНИХ УСЛУГА ЈКП „ГРАДСКА ЧИСТОЋА“ БЕОГРАД. РБ. Опис и врста ванредних услуга. Јединица мере. Цена без. ПДВ. Цена са ...

ценовник ванредних услуга јкп „градска чистоћа“ београд

ЦЕНОВНИК ВАНРЕДНИХ УСЛУГА ЈКП „ГРАДСКА ЧИСТОЋА“ БЕОГРАД. РБ. Опис и врста ванредних услуга. Јединица мере. Цена без. ПДВ. Цена са ...

Ценовник санитарних прегледа, анализа воде и намирница

stolice na koprokulturu i cr. parazite) ... Izdavanje duplikata sanitarne knjižice ... Prikupljanje podataka putem sanitarno-higijenskih anketa, upitnika i davanje predloga ... Osnovni "A" pregled vode za piće- donet uzorak (mikrobiološki fizičko-.

ценовник бгв,чбр,арматурних мрежа,ексера ... - nova sumadija

АРМ-0001 АРМАТУРНА МРЕЖА Ø4,0xØ4,0/15x15/6050x2150/18,55. Q 84. КОМ. 18.00. 1,066.67 ... PCL-0002 LANAC 4MM DUPLOCINK. DIN 5685 RAVNA ...

Ценовник дивље флоре, фауне и гљива које се могу сакљупати у ...

84. Hirudo medicinalis 1. Медицинска пијавица. 182.58. 85. Pelophylax kl. esculenta 3. Зелена жаба. 147.83. 86. Pelophylax lessonae 3. Мала зелена жаба.

БАННЫЕ УСЛУГИ

Бальнеология. 90. 2000-2200. Восточная косметология. "Эффект Золушки" - процедура на выход для любого типа кожи после 25 лет. 60. 2800-3200.

прейскурант цен на услуги м е д и ц и н с к и е у с л у г и

Цена. (руб.) М Е Д И Ц И Н С К И Е У С Л У Г И. Консультативный прием ... 31 Забор материала на бак. исследование ... Забор биоматериала на ПЦР.

19. ТОРГОВЛЯ И УСЛУГИ

19.16. Продажа алкогольных напитков, пива и табачных изделий . ... Продажа основных потребительских товаров длительного ... Кукурузная. 0,01. 0,02.

Условиями оказания услуги

предоставления услуги «Подписка на Сервис «Голосовой портал 333» для Абонентов Оператора Tele2. Данные положения являются обязательными и ...

Услуги по поиску активов - PwC

недвижимое имущество и корпоративные активы в России;. • вилла в Савойе, Франция;. • дом в Латвии;. • производственные помещения и земельные.

Прейскурант цен на оказываемые услуги

14 Музыкально-развлекательная программа для детей. 1 час. 25,00. 15 Кружок «Обучение компьютерной грамоте». 3 часа. 50,00. 16 Аттракцион ...

ПРОДУКТЫ И УСЛУГИ - Liqui Moly

материалы для специальных масел компания. LIQUI MOLY предлагает шкаф, рассчитанный на 8 x 20 л и 2 x 60 л или 16 x 20 л масла в зависимости.

Меѓународни повици за мобилни услуги - Vip

M и Select Promo L/ One Promo/ Smart и Smart Plus/ iPhone ONE ТАРИФИ/ Mega. 5.000/Mega 10.00/ Mobile Business /Business E45 и E345/ Mobile E45 и ...

услуги в современной экономике - ИМЭМО РАН

В Чехии в начале 2005 года дискаунтеры компании Kaufland занимали. 12,7% рынка, а гипермаркеты Tesco всего лишь 3,7%.341 На фоне ...