Izjava o zaštiti osobnih podataka UPRAVITELJ GRADNJA d.o.o. 1 ...

UPRAVITELJ GRADNJA d.o.o. prikuplja i obrađuje osobne podatke.Pritom posebnu pažnju poklanjamo njihovoj adekvatnoj zaštiti. Ova Izjava opisuje koje ...

Izjava o zaštiti osobnih podataka UPRAVITELJ GRADNJA d.o.o. 1 ... - Srodni dokumenti

Izjava o zaštiti osobnih podataka UPRAVITELJ GRADNJA d.o.o. 1 ...

UPRAVITELJ GRADNJA d.o.o. prikuplja i obrađuje osobne podatke.Pritom posebnu pažnju poklanjamo njihovoj adekvatnoj zaštiti. Ova Izjava opisuje koje ...

Izjava o zaštiti osobnih podataka Tele2 doo (dalje u tekstu: Izjava) 1 ...

o Registracija na MojTele2 portal – Tele2 u svrhu izvršavanja ugovora koristi ... portala Moj Tele2 pod uvjetom da se korisnik prethodno registrira za njegovo ...

izjava o zaštiti osobnih podataka - HEP-a

25 svi 2018 ... HEP ELEKTRA d.o.o.. Ulica grada Vukovara 37, 10000 Zagreb ... Vrste osobnih podataka koje HEP Elektra upotrebljava: a). Vaši osobni ...

Izjava o zaštiti osobnih podataka - Bauhaus

Rezervaciju i preuzimanje robe iz drugih prodajnih centara u svim našim centrima. • Rezervaciju i ... Povrat sredstava u svim našim prodajnim centrima.

IZJAVA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA ... - Waterman resort

Ime i prezime, OIB, JMBG, Datum rođenja, Spol, Državljanstvo, Prebivalište, odnosno boravište, ... Ako se nalazite u Europskoj uniji možete saznati više o tome kako ... Marketing kolačići se koriste za praćenje posjetitelja preko web stranice.

Izjava o zaštiti osobnih podataka - Porsche Leasing

12 ruj 2019 ... Šasija vozila, registarska oznaka i sl. ... zavodu za mirovinsko osiguranje, javnim bilježnicima, nadležnim tijelima, Financijskoj agenciji (FINA).

IZJAVA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA (newsletteri ... - Pemo

(newsletteri, nagradni natječaji i nagradne igre). Ova Izjava o zaštiti osobnih podataka za društvo Pemo d.o.o., Vukovarska 26, Dubrovnik, izrađena je sukladno ...

Izjava o zaštiti osobnih podataka - Karašica-Vučica

25 svi 2018 ... Za obradu osobnih podataka odgovoran je: voditelj obrade, KARAŠICA-VUČICA d.d. Donji. Miholjac, Trg Ante Starčevića 9.,. Kontakt: Tel. broj: ...

Izjava o zaštiti osobnih podataka - DOBA Fakulteta

https://www.doba.hr/), studentski portal Moja.DOBA (https://moja.doba.si/), te sve pridružene usluge (u nastavku internetni okoliš DOBE), kojima upravlja DOBA, ...

Izjava o zaštiti osobnih podataka Ovu obradu ... - Schachermayer doo

Ovu obradu podataka za društvo Schachermayer d.o.o. Zagreb, Vrtni put 5, kao voditelj obrade provodi: Schachermayer-Großhandelsgesellschaft m.b.H..

Izjava o zaštiti osobnih podataka - MEDIKOL USTANOVA

25 svi 2018 ... OIB: 22427089148. MBS: 080749596. Elektronička pošta: [email protected];. Tel. ( 385) 01/6397 355. Kontakt službenika za ...

Izjava o zaštiti osobnih podataka - Poliklinika Medikol –

25 svi 2018 ... Kontakt službenika za zaštitu osobnih podataka: [email protected] Svi zahtjevi u vezi Vaših osobnih podataka dostavljaju se putem Obrasca ...

Izjava o zaštiti osobnih podataka - Agencija za obalni linijski ...

30 kol 2018 ... OPĆENITE INFORMACIJE. Agencija za obalni linijski pomorski promet izdaje otočne iskaznice i vodi evidencije korisnika prava na povlašteni.

Izjava o zaštiti osobnih podataka kandidata za zapošljavanje ... - Tele2

Osobni podaci Ispitanika u svrhu zapošljavanja mogu se prikupljati na sljedeće načine: • Putem otvorene zamolbe za posao;. • Putem oglašenog slobodnog ...

Zakon o zastiti osobnih podataka

Zakon o dopunama Zakona o zaštiti osobnih podataka (“Narodne novine” broj ... Način vođenja evidencije iz članka 14. ovoga Zakona i obrazac te evidencije ... uspostavi zbirki osobnih podataka, kao i promjene podataka o zbirci osobnih ...

Pravilnik o zaštiti osobnih podataka. - STSI

naših zaposlenika, kupaca, poslovnih partnera, kandidata za zapošljavanje i drugih osoba čije podatke prikupljamo u svojem poslovanju. Pritom redovito ...

pravilnik o zaštiti osobnih podataka - idioma.hr

Gaj Tomaš, Belišće, Kralja Tomislava 113 (u nastavku teksta: Obrt), kao voditelj osobnih podataka korisnika svojih usluga i potencijalnih korisnika svojih usluga ...

Zakon o zaštiti osobnih podataka - CERT.hr

ZBIRKE,EVIDENCIJE I SREDIŠNJI REGISTAR. ... Svaki voditelj zbirke osobnih podataka mora o zbirci voditi evidenciju te ju dostaviti Agenciji i prije uspostave ...

Informacije o zaštiti osobnih podataka - Kliker

MB: 2265800, OIB: HR88407675650 [email protected]​ ... Tijela za provedbu zakona, regulatori i ostali: ​Možemo otkriti Vaše osobne podatke tijelima za ... Ime i prezime, pozicija te broj telefona odgovorne osobe (obavezno) ... Kliker platforma ne može garantirati 100% sigurnost prijenosa podataka preko interneta, web.

Pravilnik o zastiti osobnih podataka OS Mijat Stojanovic.pdf

14 svi 2018 ... 1. t. 7. Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (GDPR) Osnovna škola. „Mijat Stojanović“ je voditelj zbirke osobnih podataka koji utvrđuju svrhu ...

Pravilnik o zaštiti osobnih podataka - Svijet Beba

(NN 106/2012) ( u daljnjem tekstu ZZOP) uprava poduzeća eBurza Grupa d.o.o. (u daljnjem tekstu: Uprava) na svojoj sjednici održanoj 29.01.2018. donosi ...

Obavijest o zaštiti osobnih podataka. - Sava osiguranje

... i službenik za zaštitu osobnih podataka: Voditelj: Zavarovalnica Sava, d.d. / Sava osiguranje, d.d. – Podružnica Hrvatska, Savska cesta 144a, 10000 Zagreb.

Informacija o zaštiti osobnih podataka PBZ stambene štedionice d.d.

kredita ako se na taj način otplaćuje kredit (npr. isplata stambenog kredita, ugovaranje ... zaposlenika pojedine pravne osobe ili potrošački krediti), podaci se ...

pravilnik o zaštiti privatnosti i osobnih podataka - VsiTe

VISOKA ŠKOLA ZA INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE. Zagreb, Klaićeva 7. PRAVILNIK O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I OSOBNIH PODATAKA. PRA-GDPR-01. Rev.

Izjava o zaštiti podataka - Humanic

29 ožu 2018 ... (4) Prijava vezana uz online registraciju u naš Online Shop. Tokom prijave za Newsletter nama se sa prijavnice odnosno formulara za prijavu ...

Pravilnik o prikupljanju, obradi, korištenju te zaštiti osobnih podataka

29 sij 2019 ... zbirkama osobnih podataka koje podatke Dom za starije osobe Dubrava - Zagreb ... vodi evidencije koje sadrže osnovne informacije o zbirci. ... matični obrazac (osobni podaci, liječnik, dijagnoze, skrbnici, obaveze, usluge).

Pravilnik o obradi i zaštiti osobnih podataka - CZSS Vrbovec

U skladu sa Općom uredbom pojedini izrazi u ovom pravilniku imaju slijedeće značenje: ... „privola korisnika“ znači svako dobrovoljno, posebno, informirano, ...

pravilnik o zaštiti osobnih podataka - Vodovod i kanalizacija Split

10 ruj 2018 ... provođenje Procjene utjecaja na privatnost (PIA) prije nastavka jedne ... primatelju u trećoj zemlji i razinu zaštite koja se daje podacima; ... Obrada koju provodi izvršitelj obrade uređuje se ugovorom ili drugim pravnim aktom u.

Pravilnik o obradi i zaštiti osobnih podataka - Općina Gorjani

2 kol 2018 ... Općina Gorjani, Gorjani, Kula 1, OIB: 05866611479 zastupana po načelniku Ivanu Loviću (u daljnjem tekstu Općina) na temelju UREDBE (EU) ...

IZJAVA O ZAŠTITI PODATAKA Ova obrada ... - Schachermayer

Ova obrada podataka firme Schachermayer d.o.o. provodi se od strane odgovorne službe: Schachermayer- Großhandelsgesellschaft m.b.H.. FN 78652s ...

IZJAVA O ZAŠTITI PODATAKA ReAktiva centar d.o.o. je ...

ReAktiva centar d.o.o / Ulica grada Vukovara 271, 10000 Zagreb. OIB 58983857623 /IBAN HR0624020061100651354. Tel.01 36 49 474 / Mob: 091 36 49 474.

pravilnik o zaštiti osobnih podataka (gdpr) - AdriaRi Nekretnine Rijeka

4 svi 2016 ... Temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, ... Obrazac Evidencije o zbirci osobnih podataka je sastavni dio ovog ...

Pravilnik o obradi i zaštiti osobnih podataka - kifst - Sveučilište u Splitu

(3) Riječi i pojmovi koji se koriste u ovom Pravilniku, a koji imaju rodno značenje, bez ... „privola” ispitanika znači svako dobrovoljno, posebno, informirano i ...

Uvjeti prodaje, poslovanja i izjava o zaštiti podataka

Narudžba se referira na narudžbu koji vi potvrđujete sa detaljima i proizvodima koje naručujete. - Mi se referira na Pribudić-Borčić d.o.o. – Yamaha-Split.

Uvjeti prodaje, poslovanja i izjava o zaštiti podataka - Web Shop ...

Adresa sjedišta je. Mostarska 1, 21000 Split. Kontakt telefon je 385 21 382 839, a e-mail adresa [email protected] . Metalia Auto. d.o.o. je u sustavu PDV-a.

Zaštita osobnih podataka Politika zaštite osobnih podataka u Tifon ...

Tifon d.o.o. (dalje: Tifon) ozbiljno shvaća zaštitu vaših osobnih podataka i ... u svrhu obavljanja poslova iz njihove nadležnosti (primjerice Porezna uprava,. MUP).

Promjena osobnih podataka

VaÊno je da podaci iz prijedloga za upis u zemljiπnu knjigu i isprave odgovaraju upisu kakav je u zemljiπnoj knjizi. ... Povijesni izvadak iz sudskog registra.

Agencija za zaštitu osobnih podataka

Voditelji zbirki osobnih podataka* obvezni su evidencije o zbirkama osobnih podataka koje ... 3. upisom podataka u obrazac registracije dali ste privolu za njihovo ... Evidencija o zbirci osobnih podataka - voditelj zbirke osobnih podataka za ...

Zaštita osobnih podataka - Terappia

25 svi 2018 ... Obavijesti o obradi osobnih podataka pojam „mi“ znači Sandoz Hrvatska. Ova je Obavijest o obradi osobnih podataka podijeljena u dva dijela.

Zaštita osobnih podataka u RH - AZOP

podataka u RH. KAMPANJA PODIZANJA. SVIJESTI O ZAŠTITI. OSOBNIH ... obrascu evidencije o zbirkama osobnih ... 6. vrste podataka sadržanih u zbirci ... za zaštitu osobnih podataka (obrazac zahtjeva nalazi se na web stranici Agencije.

Agencija za zaštitu osobnih podataka - CIS.hr

Mark Zuckerberg, osnivač Facebooka. ... Slučajevi sigurnosnih propusta iz povijesti Facebook-a: ... web-a, te o tome obavještavala vaše Facebook prijatelje.

Informacije o korištenju osobnih podataka (pdf)

VLADIMIR NAZOR. Zagreb, Maksimirska 51 www.nazor.hr. Privredna banka Zagreb d.d.,. Broj žiro-računa: HR8623400091410257140. Tel. 385 1 6421 907, ...

Obrazac za promjene osobnih podataka - Rast.hr

podataka / e-mail adrese. Izdavanje nove lozinke za uslugu 'FIMA eTrade'. Slanje korisničkog imena za uslugu 'FIMA eTrade'. 1. Osnovni podaci o klijentu. 1.1.

Informacije o obradi osobnih podataka u DOR sustavu - RBA

Posredno, primatelj je i HROK kao izvršitelj obrade u DOR ... Pravo na brisanje osobnih podataka možete ostvariti ako je ispunjen jedan od sljedećih uvjeta:.

Privola za obradu osobnih podataka - VHS Croatia

Upoznat/a sam s činjenicom da se moje podatke može obrađivati samo iz razloga ... Dozvola boravka i potvrda o prebivalištu u Republici Hrvatskoj (za strance).

1 POLITIKA ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA ... - B2 Kapital

je voditelj obrade koji obrađuje Vaše osobne podatke u svrhe navedene u Odjeljku 3. ove Obavijesti. Kontakt podaci: B2 Real Estate d.o.o.. Radnička cesta 41.

Informacije o korištenju osobnih podataka (pdf) - Sljeme

VLADIMIR NAZOR. Zagreb, Maksimirska 51 www.nazor.hr. Privredna banka Zagreb d.d.,. Broj žiro-računa: HR8623400091410257140. Tel. 385 1 6421 907, ...

ERSTE informacije o obradi osobnih podataka v1.2

Ovisno o svrsi, ECC prikuplja i obrađuje vaše osobne podatke, kao i podatke koji se ... podatak za realizacije te usluge ili proizvoda (primjerice, adresa elektroničke pošte za ECC online usluge, broj ... Mastercard, Diners Club International).

Informacija o obradi osobnih podataka u DOR sustavu

na adresu HROK d.o.o. Nova Ves 17, 10000 Zagreb, pod uvjetom da isti sadrži Vaš ... brisanje svojih osobnih podataka ako je ispunjen jedan od razloga ...

politika zaštite osobnih podataka - Maritim Krk

Adresa: Krk, Braće Linardića 10, n.p. Službenika za zaštitu osobnih podataka ... kojima je na to obvezan zakonom ili drugim propisom (HZMO, HZZO, Porezna ...

GDPR - Prikupljanje osobnih podataka - eVisitor

usluge), dužan prikupiti i u jedinstveni sustav prijave i odjave turista eVisitor unijeti sljedeće osobne podatke osobe koja koristi uslugu smještaja (gost/turist):. 1.

Obavijest o prikupljanju osobnih podataka Mi se ... - Termag d.o.o.

25 svi 2018 ... Prodajni centri: Rijeka - Matulji, Rijeka - Kastav, Zagreb - Sesvete, Pula, Split. Erste & Steiermaerkische Bank d.d. Rijeka, Jadranski trg 3A ...

Zaštita osobnih podataka - eCommerce Hrvatska

Jedan od tih webshopova (sonusart.hr) je osvojio nagradu za najbolji webshop u kategoriji – 3 godine zaredom. Udrugu. eCommerce Hrvatska je pokrenuo ...

PRIVOLA ZA KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA Ovime ja, iz , OIB ...

prikupljanje i obradu mojih osobnih podataka od strane BROLEX d.o.o., Buje,. Momjanska Ulica 2, OIB: 99214387010, kao i za postupak obrade osobnih.

informacija o obradi osobnih podataka - PBZ Leasing

možete posjetiti internet stranicu www.pbz-leasing.hr. ili kontaktirati nas putem ... računu pravne osobe ili kontakt osoba neke pravne osobe vezana za posebnu ...

Pravilnik o prikupljanju, obradi i zaštiti osobnih ... - Hotel Punta Vodice

Uprava trgovačkog društva HOTELI VODICE d.d. (dalje u tekstu; Društvo), dana. 25.05.2018. godine, donosi slijedeći: PRAVILNIK o prikupljanju, obradi i zaštiti ...

Izjava o zaštiti privatnosti tvrtke AC Prikratki d.o.o.

Kontakt podaci službenika za zaštitu podataka: e-mail: [email protected] 2. Kako prikupljamo Vaše podatke (pravna osnova obrade) ? 2.1. AC PRIKRATKI ...

izjava o zaštiti privatnosti - Erste Plavi

Web: www.ersteplavi.hr. II/ Službenik za zaštitu osobnih podataka Društva;. Adresa: ERSTE d.o.o. - društvo za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim ...

Rjesenje-zlouporaba osobnih podataka djece - AZOP

godine... održan roditeljski sastanak budućih učenika 1. razreda kojem su nazočili ... dostavljeni su i dokazi, između ostalog i zapisnik sa održanog roditeljskog.

2019.08.23 Informacija o obradi osobnih podataka u DOR sust - PBZ

na adresu HROK d.o.o. Nova Ves 17, 10000 Zagreb, pod uvjetom da isti sadrži Vaš ... brisanje svojih osobnih podataka ako je ispunjen jedan od razloga ...