GLASNIK 108- 109 ok_GLASNIK 98.qxd.qxd - Privredna komora FBiH

Direktor kompanije E-Tvornica rastavlja~a i kablovskih glava d.d. Biha} Muhamed Talaki} osvrnuo se na ~lanak objavljen u Glasniku P/GKFBIH, broj 105.

GLASNIK 108- 109 ok_GLASNIK 98.qxd.qxd - Privredna komora FBiH - Srodni dokumenti

GLASNIK 108- 109 ok_GLASNIK 98.qxd.qxd - Privredna komora FBiH

Direktor kompanije E-Tvornica rastavlja~a i kablovskih glava d.d. Biha} Muhamed Talaki} osvrnuo se na ~lanak objavljen u Glasniku P/GKFBIH, broj 105.

Industrija tekstila, odjeće, kože i obuće, FBiH - Privredna komora FBiH

Alpina Bromy i Koteks donirale mašine za šivanje. Mješovitoj srednjoj školi Tešnja ... s BMW-ovim pred- stavništvom i Toyota auto kućom iz Beča. Proširenje.

ovdje - Privredna komora FBiH

29 kol 2018 ... Zilha Jusid, Hotel i restoran Kostelski buk. • Duško Kovačevid, direktor Međunarodnog aerodroma Banja Luka. Nakon panela održat de se:.

federalni 49.qxd - Privredna komora FBiH

ocjenjivanje predvedenih krava, juni- ... kod umjetnog osjemenjavanja krava ... Iz apoteka. [ta je i ~emu slu`i. “Body Mass Index” - BMI. Zdrava odrasla osoba.

fed-komora 11.qxd - Privredna komora FBiH

godine, od kada su cijene goriva porasle za oko 40 odsto. ... Tima, oblatne vafel listovi, “Vo}ar” d.o.o.. Rahi} ... Majevi~ka salama, “Menprom” Gornja Tuzla.

Obaveza koja ne ko~i razvoj - Privredna komora FBiH

«KVANTUM» sa sjedi{tem u Sarajevu, ulica Hamdije Kre{evljakovi}a broj 10,. «PM&A» d.o.o. ... ure|enje, gradnja i prerada drveta, kao i keramika i ure|e-.

zakon o porezu na dohodak - Privredna komora FBiH

Član 8. (Prihodi koji su predmet oporezivanja). (1) Prihodi koji podliježu obavezi obračuna i plaćanja poreza na dohodak su: a) prihodi od nesamostalnog rada,.

Moramo rasteretiti realni sektor - Privredna komora FBiH

3 ožu 2013 ... a) Smanjiti razina javne potrošnje; b) Rasteretiti realni sektor, tj. bruto plaću, a povećati opterećenje na potrošnju kako bi privukli inoinvesticije i.

Glasnik maj 2018.... - Privredna komora Crne Gore

31 мај 2018 ... Nadamo se da će nedavno pokrenuta akcija "Kupujmo domaće”. Privredne ... vakumirka za baliranje sirovog sijena i separator za preradu teč-.

Glasnik decembar 2019 - Privredna komora Crne Gore

12 дец 2019 ... kapitalnih projekata i adekvatna borba protiv sive ekonomije do- ... slenosti i izdvojeno čak 850 miliona eura u kapitalni budžet za ra- zvoj. - Zbog toga je ... Uporedio je predloženi akt sa legislativom u Hrvatskoj koja ima posebne ... B. Ćupić: Prodaja za sljedeću godinu je kod nas u Perastu već oto- čela u ...

Glasnik septembar 2018 - Privredna komora Crne Gore

9 сеп 2018 ... Hemomont da, uz domaće znanje i iskustvo koje smo kroz više od ... prethodno mjesecima "čekao" u hladnjači, pa usljed nemogućnosti prodaje po regularnoj ... Sa kompanijom Hisense Group kao većinskim vlasnikom oče-.

Glasnik januar 2016. - Privredna komora Crne Gore

1 јан 2016 ... Suncobrani, takođe, treba da budu istog oblika i ... Švedska Ikea kupila je zemljište u ljubljan- ... Ikea se nada da će izgradnja početi naredne.

daljinar - Područna privredna komora - Privredna Komora Republike ...

D A L J I N A R. SA MINIMALNIM VREMENOM VOŽNJE. NA AUTOBUSKIM LINIJAMA. PRIVREDNE KOMORE REPUBLIKE SRPSKE – PODRUČNE.

privredna komora regije - Područna privredna komora

DOLIĆ BUS Doboj ... STANICE stajališta. Vrijeme u povratku. 1. 2. 3. 4. 05.30. 15.10. 0. MODRIČA ... REŽIM ODRŽAVANJA: Linije saobraćaju radnim danom.

Komora je dom svakog crnogorskog privrednika - Privredna komora ...

1 јан 2018 ... da odnos kvalitet - cijena igra veoma važnu ulogu, ali iz susreta ... cigarete. Duvanska kompanija Philip Morris planira da u potpunosti prestane sa proizvodnjom cigareta ... ci, brendirani pod imenom Heets, umetnu.

Službenički odnosi u pravnoj regulativi FBiH - Privredna štampa

14 lip 2017 ... Uvodne napomene. 1.1.Službenički odnos kao poseban radni odnos. 1.2.Aspekti posebnosti službeničkog odnosa kao radnog odnosa. 2.

Pravilnika - Privredna komora ZDK

7 lis 2019 ... legalizacije bespravno izgraĊenih graĊevina i bespravnih zahvata izgraĊenih bez ... b) geodetski snimak bespravne graĊevine izraĊen na katastarskoj podlozi ... plana zaštite kvaliteta zraka za podruĉje Zeniĉko- dobojskog ...

KANTONALNA PRIVREDNA KOMORA TUZLA

8 lis 2016 ... da “Emzeta” zadovolji potrebe za stočnom hranom na području Tuzlanskon kantona. -Cilj je da sirovine nabavljaju u što je moguće većem.

Jun 2014 - Privredna komora Crne Gore

30 јун 2014 ... šampite, krempite kao i burek, bozu i sladoled. No, bez obzira na ovakvu ponudu, veliki broj gradskih pekara i to što se domaći ko- lači prodaju ...

laktaši - Privredna Komora Republike Srpske

... ali i hortikulturnih sadnica u rasadnicima "Iris" u Boškovićima i "Tamaris" u Mrčevcima. ... društva Dijk Trade d.o.o. su rezana građa, te elementi i ogrevno drvo.

Februar 2014... - Privredna komora Crne Gore

28 феб 2014 ... gradu je dobila Podravka. ... istragom je zbog korupcije, Epl je bio prisi- ... Prem- da čini samo osam odsto svjetske lične potrošnje, doprinosi ...

Prirucnik - Inside.indd - Privredna komora Crne Gore

licima koja imaju namjeru da pokrenu i unaprijede sopstveni biznis u Crnoj Gori. U izradi i ... i bez stranog elementa (unutrašnja arbitraža). ... kredita Zavoda za zapošljavanje Crne Gore“. ... onda i utvrditi rang lista podnosioca zahtjeva.

Zbornik Konferencije 2012 - Privredna komora Crne Gore

pređenju stanja u oblas ma izvršavanja ugovora, dobi- janja građevinskih dozvola ... veoma brzo sam razvio simpa je prema ovom narodu i prirodnim ljepotama zemlje. ... standardi, provjera kvaliteta, veći stepen primarne i finalne prerade.

Kako osnovati firmu u KS - Privredna Komora Kantona Sarajevo

Prvi korak u osnivanju firme je kreiranje osnivačkog akta. To za vas rade ... čitanja brošure i dalje imate nedoumice vezane za osnivanje firme, stojimo vam na ...

mart/april 2003. godine, broj 18 - Privredna Komora Kantona Sarajevo

Dono{ene su norme bez utvr|enih sankcija, ... i poslodavca; ... Prijavni list, nakon ovjere, dostaviti na adresu: Privredna komora Kantona Sarajevo, Ul. La ... izvr{enju obaveza od korisnika kredita, po{tovanju potpisanih ugovora, kao i o drugim ...

hotel hills - Stomatološka komora – FBiH

1 velj 2020 ... 16.15 - 17.00 Dentalna fotografija. ... Stomatološka komora FBiH BODUJE ESCD Study Club sa 8 BODOVA (DOKTORE STOMATOLOGIJE).

Privredne komore Kantona Sarajevo - Privredna Komora Kantona ...

s obzirom da je cijena rada izuzetno opterećena, čime je ... u prosjeku više za 1,9% od cijena iz ... vremena kada je Ecoton bio prvi i jedini renovator tonera,.

„Službeni glasnik BiH“, broj: 69/09 - Vanjskotrgovinska komora BiH

(2) Ponovna registracija vozila obavlja se za odjavljena vozila koja ispunjavaju ... (4) Odjava vozila zbog promjene podatka iz stava (3) ovog člana obavit će se ...

Preuzmi Glasnik HKZR, broj 1 - Hrvatska Komora Zdravstvenih ...

Povjerenstvo za staleška pitanja Strukovnog razreda. DSI, nakon pregledavanja pristigle dokumentacije, donijelo je odluke o izdavanju Odobrenja za samo-.

Preuzmi Zakon o cestama FBiH („Službene novine FBiH“, broj_ ...

cestama, koncesija na javnim cestama, finansiranje javnih cesta, upravni nadzor ... rekonstrukcije i odr`avanja javnih cesta primjenjuje se Zakon o eksproprijaciji ...

Zarazne bolesti u FBiH – Epidemiološki bilten za 2018 ... - ZZJZ FBiH

PRIKAZ REGISTRIRANIH ZARAZNIH BOLESTI U FBiH U 2018. GODINI . ... su na vrijeme prijavljeni i istraženi). Uzorci stolice koji su obrađeni u ... preporučuje i besplatno je za osobe sa hroničnim oboljenjima i osobama starijim od 65 godina.

Zarazne bolesti u FBiH – Epidemiološki bilten za 2010 ... - ZZJZ FBiH

17 velj 2010 ... su crijevne zarazne bolesti. Antropozoonoze, premda s malim, u odnosu na 2009. godinu skoro nepromijenjenim, udjelom zastupljenosti ...

Službene novine FBiH, broj 24/00 - Agencija za privatizaciju FBiH

Službene novine FBiH, broj 24/00. Na temelju članka 12. Zakona o Agenciji za privatizaciju (“Službene novine Federacije. BiH“, broj 18/96) i članka 14. Zakona ...

Zarazne bolesti u FBiH - ZZJZ FBiH

(12,21%) su crijevne zarazne bolesti. Antropozoonoze, premda s malim udjelom zastupljenosti, posljednjih nekoliko godina predstavljaju značajan problem i ...

hrvatska gospodarska komora županijska komora split povjerenstvo ...

Promet d.o.o. Split – opravdano sa postojećom. C101334, C101328. NIJE. USKLAĐEN. 7. AUTO PODUZEĆE Z. D.O.O., Imotski. SPLIT - PRGOMET. 6:45.

komora razgovor tema broja - Hrvatska liječnička komora

7 ožu 2016 ... ... treba otkriti pravi uzrok. Dječja bolnica Srebrnjak prva u zemlji ima Centar za kašalj ... nje naprednog melanoma i cijena mu je bila od 120.000 USD po ... Braća Milojković imala su od ranog dje- tinjstva ljubav za sport.

hrvatska gospodarska komora ∆upanijska komora split

Na sveÀanoj sjednici Gospodarskog vije a HGK ∆upanijske komore Split, koja je ... izgradnju auto-ceste, te obavljanje kontejnerskog pri- ... Kramar je govorio o.

hrvatska gospodarska komora županijska komora split ... - HGK

Promet d.o.o. Split – opravdano sa postojećom. C101335, C101313. NIJE ... 15. AUTO PODUZEĆE Z. D.O.O., Imotski. AUTOHERC D.O.O.,. Metković. SPLIT - ...

hrvatska gospodarska komora ćupanijska komora split

Vučević i Ivan Gudelj, veslač Igor Boraska, alpinist Stipe odnosu na 2007. godinu. Županijska prosječna mjeseč- na isplaćena plaća iznosi 96,2% prosjeka neto ...

glasnik postulature sluge božjega josipa stadlera - Glasnik Stadler

ge sestre Služavke Malog Isusa što s ljubavlju ži- vite svoje poslanje, što se darujete bližnjima i po- trebitima. Nina Martinović i Marija Habajec, PMI, župa sv.

PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d.

Adresa: Radnička cesta 50, 10000 Zagreb. OIB: 02535697732 e-mail: [email protected] , [email protected] tel: 01/6360-000. IBAN: HR6423400091000000013. BIC: ...

narudžbenica - Privredna štampa

Sudska praksa je prvi stručni i informativni časopis za sudsku, upravnu i privredno-prekrš- ajnu praksu u Bosni i Hercegovini. Posvećen je isključivo praćenju ...

PRIVREDNA BANKA ZAGREB d - PBZ

Internet stranica: www.pbz.hr. BIC/SWIFT: PBZGHR2X. IBAN: HR64 2340 0091 0000 0001 3. OIB: 02535697732. Popis podružnica i poslovnica Banke zajedno ...

Privredna banka Zagreb dd - PBZ

24 srp 2019 ... Privredna banka Zagreb d.d.. Radnička cesta 50, HR-10000 Zagreb, Hrvatska; Tel. 01 636 0000, Fax 01 636 0063; www.pbz.hr; SWIFT: ...

hrvatska stomatološka komora - Hrvatska Komora Dentalne Medicine

Hrvatska komora dentalne medicine (u daljnjem tekstu: Komora) osnovana je 26. lipnja 1995. ... promicanje širenja najboljih praksi u svim državama članicama, kao što je bolje ... bave liječenjem boli (anesteziolozi, neurolozi, neurokirurzi).

Privredna banka Zagreb dd - HANFA

30 ožu 2010 ... potrošačkih i gotovinskih kredita korisnicima kartica PBZ Card-a, Banka je izdala sedam vrlo uspješnih tranši ... Maestro prepaid poklon karticu.

jednostavnijim - Privredna banka Zagreb - PBZ

PBZ Card d.o.o. za American Express poslovne kartice i Cjenik naknada ... telefon 01/612 44 22, faks 01/611 93 51, [email protected], www.pbzcard.hr. Upisan u ...

KONTNI OKVIR ZA PRIVREDNA DRUŠTVA.pdf

KONTNI OKVIR ZA PRIVREDNA DRUŠTVA, ZADRUGE I PREDUZETNIKE. Klasa 0: UPISANI A NEUPLAĆENI KAPITAL I. STALNA IMOVINA. 00 - UPISANI A ...

Naknada štete - Privredna štampa

9 stu 2018 ... osnovnim načelima ZOO utvrđuje : „svako je dužan da se uzdrži od ... Nanošenje štete poslodavcu za vrijeme štrajka (čl.157.st.3.ZoR FBiH) ... Za razliku od tog pravila, radno zakonodavstvo se opredijelilo za rješenje.

Inovacija - Privredna banka Zagreb - PBZ

INOVACIJA. SVIJET MOGUĆEG. Sve dodatne informacije možete doznati na internetskoj stranici www.pbz.hr ili putem info telefona 0800 365 365 ili u najbližoj ...

PRIVREDNA DRUŠTAVA ZA ZAPOŠLJAVANJE OSOBA SA ...

ZLATNI MED D.O.O.. Muse Ćazima Ćatića. Lamela A. SANSKI MOST. Proizvodnja meda i proizvoda od meda i specijalizirana prodavnica proizvoda na.

pbz novosti - Privredna banka Zagreb

POGODNOSTI PBZ STAMBENIH KREDITA UZ SUBVENCIJU DRŽAVE. Riješite svoje stambene ... 1,97 p.p. 6M NRS1 za HRK. Kredit uz valutnu klauzulu ...

prospekt - Privredna banka Zagreb - PBZ

1 tra 2008 ... fašizma – V. C. Emina – Vukovarska) s oko 25.000 vozila/dan. Nedovoljna propusna moć cestovne mreže, osobito na središnjemu gradskom ...

Untitled - Privredna banka Zagreb - PBZ

Internetska stranica Banke glasi: http://www.pbz.hr. ... pohranu računovodstvene dokumentacije članice Fonda i izradu financijskih izvješća, ... Novčani fond- vrsta investicijskog fonda koji sredstva primarno ulaže u instrumente ... zličitim valutama (npr. kuna, euro, američki dolar, švicarski franak, japanski jen), čime je taj.

Hrvatska elektroprivreda dd - Privredna banka Zagreb - PBZ

1 pro 2006 ... Prema uvjerenju, svim saznanjima i podacima kojima HEP ... Temeljna prava vlasnika Obveznica su pravo na isplatu glavnice i pravo na isplatu ... Temeljem ovih zakonskih promjena, u travnju 2005. godine formirana su dva društva: HEP-Operator ... zastarjelost brojila i ostalih mjernih uređaja, nedovoljna ...

13 OMV kocenje privredna vozila [Compatibility Mode]

20.rele-ventil parkirne kočnice. 24.ABS-priključak prikolice. 39.i 40 solenoid ventili ABS-a. 41. elektronska kontrolna jedinica. ABS. Primer instalacije teretnog ...

pbz transakcijski račun - Privredna banka Zagreb

POSLOVNI CENTAR ZAGREB. Zagreb. Račkoga 6 ... POSLOVNI CENTAR VARAŽDIN. Varaždin ... Ministarstvo financija Republike Hrvatske - Porezna uprava.

Dopis EN logo - Privredna banka Zagreb - PBZ

korištenje My Way MasterCard i Visa Classic charge kartice, Opći uvjeti ... odgađanja prijaviti poslovnici Banke ili društvu PBZ Card d.o.o., 10000 Zagreb, ...

Nexe Grupa - Privredna banka Zagreb - PBZ

KIO Keramika d.o.o., Orahovica ... kapacitet linije za podne pločice: ... DIVIZIJA ZA CIGLU I CRIJEP: Čvor Vinkovci, Instalotehna Zagreb, Vrba, Pevec Zagreb,.

Godišnje izvješće - Privredna banka Zagreb - PBZ

14 velj 2017 ... Tečaj britanske funte prema euru počeo se tek krajem godine oporav- ljati od snažnog gubitka vrijednosti zabilježenog nakon referenduma o ...