REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA

Sve troškove koji se pojave iznad deklariranih cijena, ponuditelj snosi sam. 27. VALUTA U ... Koristiti skaj za nautiku (brodski skaj) otporan na vodu, sol i UV ...

REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA - Srodni dokumenti

REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA

Sve troškove koji se pojave iznad deklariranih cijena, ponuditelj snosi sam. 27. VALUTA U ... Koristiti skaj za nautiku (brodski skaj) otporan na vodu, sol i UV ...

republika hrvatska - Ministarstvo unutarnjih poslova

papovka „PAP“ i pištolj, krijumčarene cigarete, duhan i dr. te ostali predmeti vezani ... građana "on line" servisima poput E - upisa u srednje škole, te neovlašteni ... 28.2.2014.g. na Internet oglasniku www.njuskalo.hr pod korisničkim imenima.

republika hrvatska ministarstvo unutarnjih poslova policijska ... - AWS

obradila 38,6% od ukupnog broja prekršaja, PP Slatina 32,5%, PP Orahovica 12,5%, PP Pitomača. 14,7%, PPRP Virovitica 1,4% i PGP Terezino Polje 0,3%.

republika hrvatska ministarstvo unutarnjih poslova policijska uprava ...

Policijska postaja Ogulin ustrojena je kao mješovita policijska postaja, što znači da ... je 55 prometnih nesreća, a što čini 29,5% od ukupnog broja, od toga su u 3 prometne ... odnosno Prihvatni centar za odgoj djece i maloljetnika u Rijeci.

mup 48 - Ministarstvo unutarnjih poslova

Utječemo na jelovnik. Dogovaramo s proto- ... kuće, da žrtve educiraju i upute kako se najbolje zaštititi. ... sko-srijemska, osječko-baranjska, brodsko- posavska ...

MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA

ISKAZNICA. Članak 1. Ovim Pravilnikom propisuje se izgled i sadržaj obrasca osobne iskaznice, obrasca zahtjeva za izdavanje osobne iskaznice, način ...

MUP 43 - Ministarstvo unutarnjih poslova

kapelan don Milenko Majić predvodio prigodnu molitvu. Misa zadušnica za ... Antonio HADROVIĆ. Memorijalni malonogometni turnir. Milenko Vranjković. – King ...

mup 58 - Ministarstvo unutarnjih poslova

potjecali od izvršenja kaznenih djela (mobiteli, računala, fotoa- parati, parfemi i dr. ) Policijski su službenici ... Marina BUKAL. Suradnjom policije i HŽ-a do veće ...

mup 59 - Ministarstvo unutarnjih poslova

236 prijava prekršaja iz čl. 4 Zakona o za- štiti od nasilja u obitelji i 33 kaznena djela nasilničkog ponašanja u obitelji. Radi se o slučajevima koji su prijavljeni ...

MUP 12 - Ministarstvo unutarnjih poslova

glavna i odgovorna urednica: Marija Kreπ ([email protected]) • redakcija: Lucija ... premljena je i prigodna nagradna igra. ... 2007. na benzinskoj postaji Tifon i. 17.

MUP 22 - Ministarstvo unutarnjih poslova

MUP - Mir Ugled Povjerenje • nakladnik: Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske, Odjel za odnose s javnoπ u - Kabinet ... vrijeme i veliki napor svih djelatnika koji rade u Ministarstvu na ... dalmatinskoj 15. srpnja u ACI marini Opatija u IÀi ima, ... poslodavac diktira radno vrijeme i naÀin rada, uz niske prihode,.

mup 52 - Ministarstvo unutarnjih poslova

zirao je natječaj na temu „Moj prvi bicikl“ a svi radovi su ... „Vinkoprom“ d.o.o. iz Vinkovaca, poduze- će „Cestorad“ ... vozio bicikl na relaciji Ovčara. – Dubrovnik.

mup 51 - Ministarstvo unutarnjih poslova

9 ruj 2011 ... Veseli me što je Srednja policijska škola ponovno počela s ... Ovim putem Policijska postaja Slunj im ... Kino Remetinec, u kojem su prikazivani.

mup 57 - Ministarstvo unutarnjih poslova

28 svi 2012 ... Za to je zaslužna prvenstveno naša policija koja je vrlo profesionalno ... din, Čakovec, Zagreb, Split, Osijek i Rije- ka). ... puno radno vrijeme.

MUP 34 - Ministarstvo unutarnjih poslova

Edukativna bojanka 'Djeca, prijatelji u prometu' ... predstavljeni prometni policajci te kontakt–policajci i poslovi ... su prisutni znakovi upozorenja da se radi o.

mup 56 - Ministarstvo unutarnjih poslova

raspored na prvoj crti.” (Iz razgovora ... lege i prijatelji krenuli na Markovo polje da, uz izaslanstvo. Ministarstva ... očeva sprovoda bila navršila godinu dana.

ministarstvo unutarnjih poslova - seesac

Civilna strelišta otvorenog tipa za malokalibarske puške kalibra 22 l.r. s rubnim paljenjem i malokalibarske pištolje kalibra 22 l.r. s rubnim paljenjem«. Članak 2.

ministarstvo unutarnjih poslova - Zagrebinspekt

Članak 2. Značenje pojmova u smislu ovog Pravilnika: (1) vatrogasni aparat je ... gorivi materijali i proizvodi (npr. skladišta drva na otvorenom, namještaj, gume,.

ESPD - Ministarstvo unutarnjih poslova

pakiranje 800 do 1000 g. (VEGETA Podravka 1 kg ili jednakovrijedan) ... Đuveč konzervirani, limenka, pak. 4000 g. ili slično,. I kvalitete. (1306) kg. 7.000. 3.

Ježevo - Ministarstvo unutarnjih poslova

Kriterij za odabir ponude je najniža cijena. 26. ... Izjava o nepromjenjivosti cijena za vrijeme trajanja ugovora. ... jednakovrijedan kao Ethafoam, d=1cm ( 33.

MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA gospodinu dr. sc ... - e-doc

28 velj 2018 ... za n a s t a v a k obavljanja djelatnosti tehničkih pregleda vozila u STP ... pokusnih pločica kao javne ovlasti obavlja stručna organizacija koju ...

zapisnik - Ministarstvo unutarnjih poslova

2 velj 2012 ... gĎa Anka Čulo, KROKO International d.o.o., Zagreb,. - gĎa Boţena Babić, KROKO International d.o.o., Zagreb,. - g. Ivica Birkaš, ARENA modna ...

ministarstvo unutarnjih poslova - Upvh

glavni vatrogasni časnik. c) Uvjeti za imenovanje u zvanja za srednju stručnu spremu – vatrogasac i vatrogasni tehničar. Članak 4. U zvanje mlađeg vatrogasca ...

pregled - Ministarstvo unutarnjih poslova

Neovlašteno snimanje i prisluškivanje. 19. 3. 19. 100,0. 3 ... Korištenje mobitela za vrijeme vožnje. 19.545 20.462. 4,7 ... provjereno osoba. Policijska uprava.

Troškovnik - Ministarstvo unutarnjih poslova

4 x godišnje. 8. REMETINEC,. Remetinečki gaj 1. 5. 4 x godišnje. PUZ restorani. 10. BAUEROVA,. Bauerova 1. 10. 4 x godišnje. 11. PETRINJSKA,. Petrinjska 30.

Šifre - Ministarstvo unutarnjih poslova

radnih listova u Excel datoteci šifre općina, šifre djelatnosti i popis razdjela spojeni su u ovaj jedan radni list. Klikom na plavi tekst naziva pojedinog šifrarnika ...

Policija - Ministarstvo unutarnjih poslova

Ivan Jakelić, Dalibor Kocijan i Veljko Županić iz ... iz PU sisačko-moslavačke, Vlado Cindrić iz PU ... treće mjesto, a Jakelić peto, dok su kao par osvojili.

naslovnica 14.indd - Ministarstvo unutarnjih poslova

operativnost. Virovitica: 20 novih vozila ... 42 Virovitica: 18 privedenih. Delegacija IPA iz ... upravne poslove, Odjela za strance i azil s hrvatske strane nositeljica ...

Kocka i mladi - Ministarstvo unutarnjih poslova

klađenje nisu samo nezdrava već i društveno neprihvatljiva ponašanja, te je upravo suzbijanju tih ... škola i svima onima koji su u kontaktu s mladima profesionalno ili u svakodnevnom životu, pisana ... sistemi – vjerovanje da se proučavanjem.

dan policije 2013. - Ministarstvo unutarnjih poslova

gledno vrijeme srbijanske policije u jedinstvenom modelu nadzora budućih ... koja je zbog nedovoljno poslova za puno radno vrijeme specijalista neracionalna,.

MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA Na temelju članka 242 ...

1 sij 2018 ... (2) Nakon registracije vozila izdaju se registarske pločice. (3) Ako se utvrdi da je vozilo ... (3) Ako vlasnik vozila u roku 15 dana od isteka prava korištenja iz stavka 1. i 2. ovog članka ne uplati ... X. ODJAVA VOZILA. Članak 47.

naslovnica 24.indd - Ministarstvo unutarnjih poslova

Branko Peran - prvi ©ibenÀanin na Àelu PUZ-a. 12 I. policijska postaja Zagreb - centar me unarodna suradnja. 19 Organizacija prevencije u lokalnoj zajednici.

Scanned Document - Ministarstvo unutarnjih poslova

Ministarstva unutarnjih poslova i web stranici Ministarstva uprave, oglas za prijam u državnu službu na određeno vrijeme u Ministarstvo unutarnjih poslova. U oglasu je ... javni natječaj i vise se ne smatraju kandidatima u postupku. Druga faza ...

naslovnica 27.indd - Ministarstvo unutarnjih poslova

o koliko je jaka njegova najslabija karika puno i preventivno. Spomenula ... „Bitange i princeze“, ali i to da uskoro idem na Berlinski festival, gdje e biti prikazan ...

Alkohol i mladi - Ministarstvo unutarnjih poslova

Alkohol i zdravlje mladih / 14. Alkoholizam u obitelji / 16. Posljedice alkoholizma / 23. Prevencija alkoholizma / 26. Stvari koje možda niste znali o alkoholu / 27.

m Ranko Ostojić - Ministarstvo unutarnjih poslova

Mrčela održali su zajedničko predavanje o iznimno složenoj ... Mrčela, dodavši kako mu se čini da se ... Jakša,Srdarević Marko, Stipandžija Siniša,. Strizirep ...

statistički pregled - Ministarstvo unutarnjih poslova

U 2018. godini prijavljeno je 51.287 kaznenih djela za koja se postupak pokreće ... ZAGREB. Država: HRVATSKA. Ukupan broj stanovnika: 4 124 531 - zadnja ... a ru š. JR. M-a u u g o st. o b j. i sl.o d o d g . o s.- čl. 2. 8. D rža n je živo tin ja b e.

MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA K 10 POPIS zakonskih i ...

Zakon o plaćama i naknadama u organima vlasti Federacije Bosne i ... Uredba o tekstu i načinu polaganja prisege policijskih službenika Ministarstva unutarnjih ...

MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA Na temelju članka ... - CVH

tehničkih pregleda vozila, uređaji i oprema stanice za tehnički pregled vozila, način obavljanja tehničkih ... Preventivni tehnički pregledi su dnevni i periodični.

Ministarstvo unutarnjih poslova - Muzej policije

4 komada. 1. 14.1.2008., PU zagrebačka, Dom zdravlja MUP-a, Šarengradska 3, Zagreb: - pregled ureaja za snimanje moždanih valova (EEG). 2. 29.5.2008.

policijske uprave - Ministarstvo unutarnjih poslova

30.000,00 jednostavna nabava narudžbenica l kvartal. 1 godina. 3232 Popravak ograde u PP Ivanec. 24.000,00. 30.000,00 jednostavna nabava narudžbenica.

Tomislav Karamarko - Ministarstvo unutarnjih poslova

Prometna bojanka za djecu. 60. Virovitica: prometna ... crkvi - u njezinoj preobrazbi što je zapoÀela na uskrsno jutro. ... svijetleće, podne te u obliku kugli i jaja.

naslovnica 19.indd - Ministarstvo unutarnjih poslova

da je Zadarska Êupanija uvijek podrÊavala humane akcije. Predsjednik Udruge ... InaÀe, projekt je zamiπljen kao edukativno-zaba- vni djeÀji prometni poligon ...

Droga i mladi - Ministarstvo unutarnjih poslova

marihuane i drugih psihoaktivnih droga postoji stabilan trend bez naznaka poboljša- nja. Druga istraživanja ... uzgoj biljke ili gljive iz koje se može dobiti droga.

naslovnica 26.indd - Ministarstvo unutarnjih poslova

U razgovoru smo saznali kako policijska postaja Maksimir obuhva a velik i specifiÀan teren, pa tako na tom prostoru Êivi otprilike 150 000 stanovnika, a proteÊe ...

policija i građani - Ministarstvo unutarnjih poslova

građana1, a one ponekad rezultiraju i povredama ljudskih prava građana, ali i policijskih ... daktiloskopiranjem, slikanjem i objavom slike u sredstvima javnog priopćavanja, ... niti se smiju odvajati nadomjesci tjelesnih organa i dijelova tijela.

MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA Uprava za ... - Upvh

17 stu 2014 ... Ilica 335. 10.000 Zagreb. Predmet: Primjedbe i prijedlozi na Nacrt ... Tako negativno mišljenje MUP-a ima za posljedicu neusvajanje procjene i.

MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA POLICIJSKA UPRAVA ...

Predmet: Prijava javnog okupljanja političkog karaktera. 1. Naziv i ... Popunjeni obrazac prijave javnog okupljanja treba osobno dostaviti u prostorije nadležne ...

MUP godišnjak 2013. - Ministarstvo unutarnjih poslova

Vrijeme u kojemu danas djelujemo i dalje optereću- je teška ... je MUP-a RH posebice su se dokazali tijekom svog trogodiš- ... Radno vrijeme je bilo zavr- šeno ...

Žene u policiji - Ministarstvo unutarnjih poslova

mir • ugled • povjerenje. Prilog „Žene u policiji“ – MUP 46, siječanj/veljača 2011. ... Kolumna: Nino Raspudić. Lektorica – redaktorica: Otilija Mandić-Trkulja. Fotografija: ... Marica Kosor i PU zagrebačke Jelena Bikić. Koliko dugo radite u MUP?

prijava na javni natječaj - Ministarstvo unutarnjih poslova

PRIJAVA NA JAVNI NATJEČAJ. IME I PREZIME*. Redni broj i naziv radnog mjesta za koje se podnosi prijava*. Datum i mjesto rođenja*. Adresa stanovanja*.

MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA 2563 Na temelju ćlanka ...

Poznavanje hrvatske kulture i druştvenog uredenja dokazuje se popunjavanjem upitnika o poznavanju hrvatske kulture i ... Poznati hrvatski pjesnik, pripovjedać i esejist, autor poeme Jama, je: ... Dopunite tekst himne Republike Hrvatske:.

omot vanjski 31.indd - Ministarstvo unutarnjih poslova

VeÀernji list, Vjesnik, Jutarnji, 24 sata,. Nova TV i HRT. „Sedma sila“, mediji, s velikim su zanimanjem popratili naπu “terensku” nastavu, odnosno, provo enje ...

Godišnjak policije 2014 - Ministarstvo unutarnjih poslova

SLAVICI Marka RUDENJAK. MARKU Ivana ČUVALU. IVICI Mate ... GULJAŠEVIĆ Stanislav GUNDIĆ Žarko GUZZA Stijepo. HABAN Antun HAJDUK Slavko ...

ministarstvo unutarnjih poslova - Vlada Republike Hrvatske

U Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima (Narodne novine, broj 76/2009) iza članka 1. dodaje se članak 1.a koji glasi: „Članak 1.a. Ovim se Zakonom u ...

ministarstvo unutarnjih poslova republike hrvatske godišnjak - dan ...

gledno vrijeme srbijanske policije u jedinstvenom modelu nadzora ... područja PU međimurske u Republiku Sloveniju, a počinili ... Radno vrijeme je bilo zavr-.

omot vanjski 42.indd - Ministarstvo unutarnjih poslova

početnike, klizalište te besplatni dječji vrtići na snijegu. U blizini se nalazi ... Trgu Ante Starčevića, na ulasku u trgovački centar Interspar, uglu Divaltove i Trpimirove ... jedan mali policijski tricikl, „mini – policajac“ i interaktivni semafor, kojega ...

ministarstvo unutarnjih poslova rješenje o utvrđivanju cijena ... - CVH

O UTVRĐIVANJU CIJENA OBRAZACA, REGISTARSKIH,. POKUSNIH ... Cijena registarskih pločica utvrđuje se u sljedećem iznosu: 1. ... XIII. Ovo Rješenje objavit će se u »Narodnim novinama«, a stupa na snagu 4. srpnja 2016. godine.

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske, Visoka ...

18 ruj 2019 ... Na natječaj za upis u program stručnog studija Kriminalistika mogu se ... policijska škola, Avenija Gojka Šuška 1, 10000 Zagreb, do 18. rujna ...

39 PROP._ KAPA VUNENA zimska - Ministarstvo unutarnjih poslova

50% vuna. 50% akrilno vlakno. ± 5%. 2 Finoća preñe ... odstupanje. 1 Sirovinski sastav. HRN ISO 1833/03. 100% poliestersko vlakno. 0%. 2 Površinska masa.