RI=E'~·~T~ K-7Jo- ltg/10. - Centar za mir, nenasilje

Zagrebu, da bi se 19. kolovoza 1991.g. vratio u Prekopakru, jer su u to vrijeme Pakrac i Lipik bili ugrozeni od pobunjenickih snaga. Dana 17. listopada 1991.g.

RI=E'~·~T~ K-7Jo- ltg/10. - Centar za mir, nenasilje - Srodni dokumenti

(pdf 234 KB). - Centar za mir, nenasilje

hili upozoreni nailazeći Rifet Mustić, Mladen Bujačić i Herkul Alaburić na ... zemlji leže trojica od njegovih prijatelja, utvrdio je da su dvojica od njih mrtva, a da je. - ... smrtonosnoj ozljedi, a u odnosu na Bujačić Mladena uzrok smrti je strijelna ...

RI=E'~·~T~ K-7Jo- ltg/10. - Centar za mir, nenasilje

Zagrebu, da bi se 19. kolovoza 1991.g. vratio u Prekopakru, jer su u to vrijeme Pakrac i Lipik bili ugrozeni od pobunjenickih snaga. Dana 17. listopada 1991.g.

RI=E - Centar za mir, nenasilje

Gojko Brzica (list 2476/XI spisa), Franjo Hadzim (list 2477/XI spisa), Marko Lujic ... od strane pripadnika voda koji je bio smjesten u Marinom Selu umrli, odnosno.

Ovdje - Centar za mir, nenasilje

odvjetnika u Šibeniku Željka Žganjer, presudio je. I OPTUŽENIK: SLAVKO LISICA, službovao u Kninu, sada nepoznatog prebivališta i boravišta, Srbin, pukovnik,.

presudio je - Centar za mir, nenasilje

Selu dana 13. studenoglggl. priveo tri srpska civila: Petra Popovida, Nikolu Krajnovi6a i ... na kaznu zatvora u trajanju od 10 (deset) godina. ... 1991. g. vratio u Prekopakru jer su u to vrijeme Pakrac i Lipik bili ugroZeni od pobunjenidkih snaga.

Untitled - Centar za mir, nenasilje

31 svi 2011 ... Branko Bunčić, Mijo Gojković, Filip Gojković i Jovo Popović, pod sumnjom ... Operativne zone Bjelovar stacioniranog u bazi Ribarska koliba –.

ovdje. - Centar za mir, nenasilje

Pavao Kropf, Ruža Dikulić, Veronika Stanković, Ivan Kulišić, Sofija Dikulić, pet osoba iz. Cerovljana i to: Ana Blinja ... frizerski salon. Po imenu ... Taj Milinko Janjetović mu je rekao da ide kući, da navuče zavjese na prozorima i da ne izlazi van, ...

u BJELOVARU - Centar za mir, nenasilje

25 ruj 2001 ... SAVE, koji je dana 2.0p1991.godine, po djelatnicima PU Bjelovar iz svog stana u Bjelovaru odveden u prostorije zazadrlavanje policijske ...

Besplatna - Centar za mir, nenasilje

E-mail: [email protected]. Radno vrijeme sa strankama: svaki radni dan od 9 do 15 sati. Informativno pravni centar Slavonski Brod. Ante Starčevića ...

Nenasilna komunikacija - Centar za mir, nenasilje

Izdavač: Centar za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek. Županijska 7, HR-31000 Osijek ... kada se nađemo licem u lice s presudom ili kritikom, počinjemo vidjeti sebe i druge, kao i ... Pošto je fizička ljepota relativno površna ... kada sam jučer pregledala imenik. ... Telefonski broj sjedišta organizacije: 1-818-957-9393.

Napustiti nasilje - Centar za mir, nenasilje

Centra za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek i Instituta za život i mir iz Upsale te ... nešto dobro ako smo nešto izvukli i naučili iz toga i nado- gradili u naš rad.

Karta općine - Centar za mir, nenasilje

Cret Bizovački. Lipine. Beljevinarovac I wila-. 94. Lila. Topoline. Vučkovac. Kota. Koška. Karo. Ladanska ica. Habjano. Bokšić aptinovci. Zdenci šaptinovci.

KULTURA MIRA - Centar za mir, nenasilje

In memoriam: Adam Curle. Etički kodeks medijatora/ica medijacijskih centara Osijek i Beli Manastir ... Snježana Pap, koordinatorica Medijacijskog centra Beli Manastir i povjerenica za medijaciju pri ... i tehnika pregovaranja, kao što su medi-.

KM SE hrvatski.indd - Centar za mir, nenasilje

aktivista Centra za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek ... dokumentacijski centar danas ima impresivnu bazu po- ... rata svesti na guranje prošlosti pod tepih,.

Pjesma Mira - Centar za mir, nenasilje

na stazi pjesme ljudi. @ivot je samo zanos - u~e najbolja znanja, a sre}u, mir i dobro, nek Na{a lijepa sanja. PJESMA MIRU. ^ovjek - ~ovjeku - ^OVJEK.

REPUBLIKAHRVATSKA ŽUPANIJSKO ... - Centar za mir, nenasilje

16 pro 2011 ... jedinica Policijske uprave Sisak, i u zgradi lječilišta „Jodno“, jednom od sjedišta pričuvnog sastava policije, premda znajući da se prema ...

Kolibe Gornje - Centar za mir, nenasilje

metalo-prerađivačkom i drvnom industrijom u Slavonskom Brodu i s jednom od većih rafinerija ... kuću i prešao u Sl. Brod, ... Umro je ovdje žaleći za onim tamo.

Priče iz Berka - Centar za mir, nenasilje

Fotografija na naslovnici: obitelj iz Berka, 1946. godine ... hove priče, kao što je Dragica rasla u sebi bilježeći i ... odvezli skelom u Vukovar i dobili smo.

prava iz zdravstvenog osiguranja - Centar za mir, nenasilje

CENTRA ZA MIR OSIJEK I NE MOŽE SE. NI POD KOJIM ... OSIGURANJE. • dopunsko zdravstveno osiguranje ... Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.

besplatna pravna pomoć - Centar za mir, nenasilje

Centar za mir, pravne savjete i psihosocijalnu pomoć -. Vukovar. Fra Antuna Tomaševića 32 Tel: 032/413-319. Uredovno vrijeme: 09 – 12 h Ponedjeljak - petak.

Marshall Rosenberg.indd - Centar za mir, nenasilje

Izdavač: Centar za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek. Županijska 7, HR-31000 ... je još jedan primjer toga kako jezik podržava poricanje osobne od- govornosti za ... Bila je to lekcija o moći za sve nas ohole koji vjerujemo da je naš posao ...

Izabirem život zadnja.qxd - Centar za mir, nenasilje

Istočna Hrvatska (Beli Manastir i okolica, Dalj, Okučani, Slavonski Brod, Tenja, ... Oblikovanje projekta započelo je u vrijeme Daytonskih mirovnih pregovora, trajalo ... /graditeljica mira u svojoj obitelji, radnom mjestu, široj društvenoj zajednici. ... tehnike u svojim razredima i da su u tome dosta uspješni ( djeca u školi bolje ...

prava invalidnih osoba - Centar za mir, nenasilje

CENTRA ZA MIR OSIJEK I NE MOŽE SE. NI POD KOJIM ... Povjerenstvo Vlade Republike Hrvatske za osobe s ... opća nesposobnost za rad. NADLEŽNA ...

povijest hrvata i srba - Centar za mir, nenasilje

POVIJEST HRVATA I SRBA: PREGLED SADRŽI I POVJESNE OKVIRE SVJETA. EUROPA I SVIJET. HRVATSKA SRBIJA. ARKTIČKI OCEAN. SJEVERNA.

Centar za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek

Centru za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek obratili su se 27. rujna 1992. godine sa zamolbom ... Slučaj 3 odlazi u Zagreb, u nadi da će moći razgovarati s odgovornim ... radnom zadatku i pokazali osobne iskaznice: (imamo njihova imena).

Priopcenje za zlocine u Sisku. - Centar za mir, nenasilje

9 pro 2013 ... Glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske je 2006. godine naložio županijskim ... Rade Španović je uhićen 6. rujna 1991. godine, ubijen. ... Dragan Miočinović, Goran Nikolić i Dejan Đorđević pripadnici bivše JNA, uhićeni u ...

presudio je oslobadaju se od optuZbe - Centar za mir, nenasilje

SVJEDOK GORAN MATIJASEYIC iz Sotina je izaSao 30. studenoga 1991 . ... oko mogucih pocinitelja, s tim Sto postoje i drugi za sada nevidljivi razlozi,.

Matanović ANALIZA 20 ožujak 2005 - Centar za mir, nenasilje

kojoj je navelo da su svećenik Matanović i njegov otac Josip protupravno pritvoreni u noći. 24. kolovoza 1995. godine, kada su sprovedeni iz prostorija Župnog ...

godisnje izvjesce za 2010.indd - Centar za mir, nenasilje

22 pro 2010 ... Osvrćući se na to razdoblje Glavni državni odvjetnik Mladen Bajić jednom ... je Milan Španović 13. studenoga 2009. na Županijskom sudu u Sisku ... je kazneni postupak protiv Željka Beline, Dejana Milića, Ivana Grgića.

praćenje suđenja za ratne zločine - Centar za mir, nenasilje

2 velj 2012 ... Mladen Stojanović i Marko Sjekavica. Veljača 2012. godine. Centar za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek. Documenta - Centar za suočavanje ...

Dokumenta godisnji izvjestaj finalno.indd - Centar za mir, nenasilje

2 ožu 2013 ... Mladen Stojanović, Milena Čalić Jelić i Marko Sjekavica. Ožujka 2013. Izvještaj je pripremljen u sklopu projekta „Praćenje suđenja za ratne.

pracenje sudenja 2008 finalni.indd - Centar za mir, nenasilje

pripadnika hrvatskih postrojbi: optuženici Tomislav Madi, Mario Jurić, Zoran Poštić, Davor Lazić i ... svjedoka, putem video veze izvanraspravno je saslušano 20 svjedoka, ... pogubljenje, da je protupravno zatvarao civile koji su kasnije zlostavljani i ... Silov, Marko Salopek, Stipe Banovac, Franjo Haužan, Mirko Barbarić,.

Nenasilje

3. Sukob. 4. Nenasilno rješavanje sukoba. 5. Osjećaji i potrebe. 6. Nenasilno djelovanje – doprinos nenasilju u školi i razredu. Gore navedene teme međusobno ...

Ненасилство? - nenasilje.org

prikazni, vicevi itn.) Po 20 minuti u~esnicite {to ostanale vo ... mentalno retardirani, starci, a vladata bi dobila. - Dojdov do zaklu~ok deka ne sakam mo}nad mene ...

priručnik - nenasilje.org

20. Pomoćna pitanja za pripremu radionice ... je odabran iz razloga što u sebi nosi dimenziju trajanja, dok reč „sukob“ više nameće utisak trenutačnosti. P! U! L! Q! ... Preduslovi za nenasilno ophođenje sa konfliktima, bi se mogli svesti na:.

ODGOJ ZA NENASILJE

10 svi 2013 ... Nakon toga upitala sam ih kakva je žirafa. Odgovorili su da je jako velika i dobra. S obzirom da je velika, zaključili smo da ima veliko srce.

JA govor - nenasilje.org

JA govor je tehnika nenasilne komunikacije, koja daje mogućnost iskazivanja potreba i želja, ima za cilj ... JA poruke: problematiziranje ponašanja a ne ličnosti.

Nenasilje? - priručnik - CNA - Sarajevo | Beograd

20. Pomoćna pitanja za pripremu radionice ... je odabran iz razloga što u sebi nosi dimenziju trajanja, dok reč „sukob“ više nameće utisak trenutačnosti. P! U! L! Q! ... Preduslovi za nenasilno ophođenje sa konfliktima, bi se mogli svesti na:.

NENASILJE U TEOLOGIJI OSLOBOĐENJA DOROTHEE SÖLLE

Koliko je neposlušnost važna karika u razumijevanju nenasilja svjedoči francuski ... U djelu Mutanfälle [Napadi hrabrosti] (1993) Sölle sumira koja su to tri.

nasilje ostavlja tragove - zvoni za nenasilje! - CMS

Aktivnosti koje se u školama provode s ciljem prevencije nasilja. 3.5. Zaključak ... Rigby, K. (2006) Zlostavljanje u školama i što možemo učiniti?. Zagreb:.

nenasilje u teologiji oslobođenja dorothee sölle - Repozitorij UNIZD

nasilja i feminističke teologije, te teologija oslobođenja kao okvir feminističke pozicije a ujedno i artikulacija političke teologije. U promišljanju Dorothee Sölle ...

Obiteljski centar grada Zagreba - Centar za socijalnu skrb - Zagreb

Program započinje 17.09.2018. u 17 sati u prostorijama CZSS Zagreb, Podružnice. Obiteljski centar na adresi Preobraženska 4, Zagreb. O Programu.

izvješće o radu doma za starije osobe centar u 2016 ... - Dom Centar

31 ožu 2017 ... 205. 07.11. Glazbena putovanja: Kićo Slabinac. 206. ... 2 BIOGRAFIJA KORISNIKA – uzimali podatke za sve korisnike i tako dobili informacije o.

plan i program rada doma za starije osobe centar u ... - Dom Centar

11 ožu 2019 ... institucijske i izvaninstitucijske skrbi o osobama starije životne dobi s naglaskom na aktivno starenje i socijalnu integraciju starijih osoba uz kvalitetnu i pravovremenu pomoć i podršku , te ... čuvanje imovine, zaštita i sigurnost ...

izvješće o radu doma za starije osobe centar u 2018 ... - Dom Centar

11 velj 2019 ... Jesenska svečanost „Miss 60 “, – sudjelovanje (Dom Maksimir). 12. 25.10. ... domova za starije i nemoćne osobe za 2018. godinu, te Zakonu o ...

centar - zeleni vir polasci sa terminusa centar /kastel - Bocac Tours

... VAŽI OD 1-5 NAREDNOG MJESECA KAO DO SADA. Z I M S K I R E D V O Ž N J E. LINIJA BROJ 3. RADNI DAN, SUBOTA, NEDELJA I PRAZNICI.

Uvjeti za obavljanje djelatnosti dadilje Centar za ... - Obiteljski centar

djelatnosti dadilje; odlučuje u prvom stupnju o upisu dadilje u imenik dadilja te upisu pomoćnih dadilja u imenik ... skrb: [email protected].

Postupak registracije obrta u Opcini Centar - Općina Centar

odbitke za vlasnika i zaposlenike obrta, neophodno je da predaju. (individualno) Zahtjev za izdavanje porezne kartice. (obrazac PK-1001 nadležnoj ispostavi ...

Centar za psihološko savjetovanje, edukaciju i ... - Centar Sirius

29 pro 2014 ... Nositelj projekta je Rehabilitacijski centar za stres i traumu. - Partnesi smo u provedbi projekta „FALEFOS“ koji je financiran u okviru programa.

informativni bilten općine centar - Općina Centar

„Samas“ su i ove godine realizovali zajednički projekat postavljanja „sunčanih jedara“ u ulicama u užem gradskom jezgru. Kao i prošle godine „sunčana jedra“ ...

wellness & spa centar spa centar - Hotel Kaštel Motovun

Kućni ogrtač. • Poklon iznenađenja. • 10 % popusta na sve Wellness usluge. Cijena po osobi u standard dvokrevetnoj sobi: 07.01.-04.04. 01.12.-23.12. 05.04.

ZORA, za nenasilje i ljudska prava Izvršni odbor ... - Udruga Zora

Vrijednosti udruge Zora predstavljaju osnovne principe organizacije i usmjerene su na uslugu, kvalitetu, ljude i radne norme Udruge, a opisuju osnovne principe ...

Volonterski centar bilten.indd - Volonterski centar Osijek

sati u Volonterskom centru Tenja podučavajući školsku djecu, ali i odrasle engleskom jeziku. Zahvaljujući njemu 50 je učenika u Tenji usavršilo svoje znanje ...

Volonterski centar u zajednici - Volonterski centar Zagreb

Primarna skupina volonterskog centra su volonteri, bez obzira na dob, spol, socijalni i ... tra do prosinca 2005. godine dok nije osnovan Volonterski centar Osijek.

Varaždin – Lumini centar (Kneginec Donji) Lumini centar (Kneginec ...

Varaždin – Lumini centar (Kneginec Donji). Lumini centar (Kneginec Donji) – Varaždin. Stajališta. Polasci. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. SUB - NED. Ponedjeljak – ...

Tai chi - Tai centar

Tai chi. Pokreti u tai chiju su. Polagani i fluidni, Pri vježbanju nije. Potrebna ... Tai chi je univerzalna vještina laganih, ... njem i razne druge vježbe s utezima.

KBT-E - Centar BEA

Kognitivno-bihevioralna terapija Enhanced (poboljšana) (KBT-E) ima svoj začetak u sedamdesetim godinama dvadesetog stoljeća kada se koristila za ...

Knjiga URA - Centar MCS

Upisati podatke vezane uz fakturu: - vrsta knjige (klikom na strelicu s desne strane polja možete odabrati vrstu računa - URA R1, URA. R2, uvoz, reprezentacija i ...

Knjiga URA XML - Centar MCS

Priprema podataka za xml datoteku knjige ur-a obavlja u aplikaciju XC Vision u dijelu Knjigovodstvo→Sustav. PDV-a→Knjiga ulaznih računa (Knjiga URA). Ili ...

katalog - Bio-Teo Centar

ruzmarina, čička, majčine dušice, kantariona, koprive, bokvice, rastavića i gaveza ... B5) i biljni glicerin. SUMPORNI BILJNI ŠAMPON ZA MASNU KOSU I KOŽU.