detaljna uputstva za upotrebu indukcione ploče - Gorenje

predmete koji se mogu zagrejati a kao što su, na primer, noževi, viljuške, kašike i slično. UPOZORENJE: Ukoliko je površina zone za kuvanje ili grejnog tela.

detaljna uputstva za upotrebu indukcione ploče - Gorenje - Srodni dokumenti

detaljna uputstva za upotrebu indukcione ploče - Gorenje

predmete koji se mogu zagrejati a kao što su, na primer, noževi, viljuške, kašike i slično. UPOZORENJE: Ukoliko je površina zone za kuvanje ili grejnog tela.

detaljna uputstva za upotrebu staklokeramičke indukcione ... - Gorenje

pripremu sosa bolonjez. Najpre odaberemo program ... koja će na staklu napraviti zaštitni sloj, i tako štititi ploču od prljavštine. ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE.

detaljna uputstva za upotrebu staklokeramičke ugradbene ploče za ...

7 STAKLOKERAMIČKA UGRADBENA PLOČA ZA KUVANJE. 8 Tehnički podatci ... Radna ploča treba da bude postavljena potpuno ravno. - Izrezane površine ...

DETALJNA UPUTSTVA ZA UPOTREBU USPRAVNOG ... - Gorenje

upotrebu u domaćinstvu. Kombinovani frižider sa zamrzivačem (u nastavku aparat) sastavljen je iz dva dela: gornji deo je frižider, a donji zamrzivač s fijokama.

DETALJNA UPUTSTVA ZA UPOTREBU FRIŽIDERA SA ... - Gorenje

Donji deo je frižider, namenjen čuvanju svežih namirnica na temperaturi iznad. 0°C. Gornji deo je zamrzivač, namenjen zamrzavanju svežih, i dugoročnom.

DETALJNA UPUTSTVA ZA UPOTREBU ELEKTRIČNOG ... - Gorenje

50 Čišćenje plafona rerne. 51 Skidanje i nameštanje vrata rerne. 54 Skidanje i nameštanje stakla vrata. 56 Zamena sijalice. 57 TABELA SMETNJI I GREŠAKA.

detaljna uputstva za upotrebu električnog samostojećeg ... - Gorenje

26 Isključenje rerne. 27 Opisi sistema i tabele pečenja. 44 ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE. 45 Klasično čišćenje rerne. 45 Čišćenje staklokeramičke površine.

detaljna uputstva za upotrebu frižidera sa zamrzivačem - Gorenje

putera, jaja, jogurta, te drugih manjih paketića, tuba, konzervi, i slično. ... Savitljiv poklopac možemo koristiti i kao postolje za slaganje jaja ili kao posudicu za led ...

detaljna uputstva za upotrebu električne rerne - Gorenje

18-25. Šnicle, svinjska vratina. 150 g/komad. 3. 230. 20-25. Krmenadle. 280 g/komad. 3. 230. 20-25. Teleća šnicla. 140 g/komad. 3. 230. 20-25. Roštilj kobasice.

detaljna uputstva za upotrebu uspravnog kombinovanog ... - Gorenje

3 do 5 nedelja. Zelje, kinesko. 0. 95-100. 2 do 3 meseca. Zelje, zrelo. 0. 98-100. 3 do 4 meseca. Šargarepa. 0. 95-100. 2 nedelje. Karfiol. 0. 95-98. 2 do 4 nedelje.

detaljna uputstva za upotrebu staklokeramičke ugradbene ... - Gorenje

34 SPAJANJE PLOČE ZA KUVANJE NA ELEKTRIČNU MREŽU ... isključite glavni prekidač), a nakon toga ponovno priključite na mrežni napon i uključite.

detaljna uputstva za upotrebu mašine za sušenje veša - Gorenje

troškove tako uzrokovane štete snosi korisnik sam, i takvi troškovi nisu premet ... mora da uradi stručno osposobljeno lice. Ako se prenošenje ili ... sušenja suv, i može da se složi u ormar. Standard*. 7 kg/ ... Ugradbeni aparat. YES=DA; NO=NE.

detaljna uputstva za upotrebu kombinovane parne peći - Gorenje

28 C) Kuvanje u pari (para - brzi pristup ka parnim programima) ... električnog udara. Za čišćenje stakla na vratima rerne ili stakla na poklopcu špareta nemojte ...

detaljna uputstva za upotrebu mašine za pranje veša - Gorenje

Ova mašina za veš namenjena je isključivo za korišćenje u ... Za najbolji efekat pranja preporučujemo dvotrećinsko (2/3) punjenje na ... Tip, šifru mašine za pranje veša, oznaku modela i serijski broj naći ćete na natpisnoj tablici na prednjoj ...

Uputstvo za upotrebu i montažu Indukcione staklokeramičke ploče ...

Ugradne mere – postavljanje na radnu ploču. ... Ugradne mere – postavljanje u ravni sa površinom . ... štitne lajsne moraju da budu otporne na toplotu.

DETALJNA UPUTSTVA ZA UPOTREBU FRIŽIDERA

www.gorenje.com. BIH. DETALJNA UPUTSTVA ... 14 ČUVANJE NAMIRNICA U FRIŽIDERU ... deci da obavljaju čišćenje aparata ili radove na održavanju aparata bez ... dugmeta termostata. • U položaju ... Zamjena sijalice: 1. STOP. 2. 0. 6 7.

DETALJNA UPUTSTVA ZA UPOTREBU APARATA

za sušenje veša Gorenje i za priključenje na vodovodnu i ... Ponekad se prilikom rada/sušilice veša pojave i neobični ili jači šumovi koji su za mašinu za sušenje ...

DETALJNA UPUTSTVA ZA UPOTREBU ELEKTRIČNE RERNEE

Ovaj način vam omogućuje pripremu jela po vašoj meri, svaki puta s istim postupcima i istim regulacijama. Svoje omiljene recepte spremite u memoriju rerne, ...

detaljna uputstva za upotrebu električnog samostojećeg šporeta

9 ELEKTRIČNI SAMOSTOJEĆI ŠPORET ... mogu uzrokovati električni udar. Ukoliko je ... ROŠTILJ. Deluje samo infra grejač, koji je deo velikog roštilja. Koristi se.

detaljna uputstva za upotrebu električne pirolitičke peći

15-20. Svinjska vratina. 150 g/kom. 4. 240. 15-20. Kremenadle. 280 g/kom. 4. 240. 20-25. Teleća šnicla. 140 g/kom. 4. 240. 15-20. Roštilj kobasice. 70 g/kom. 4.

detaljna uputstva za upotrebu kombinovanog samostalnog šporeta ...

Kad pečete pastrve, obrišite ih papirnatom salvetom da budu suve. ... Staklo vrata možete očistiti i sa unutrašnje strane, no za takav zahvat treba izvaditi vrata.

detaljna uputstva za upotrebu uspravnog kombinovanog frižidera i ...

za upotrebu aparata od strane lica zaduženih za njihovo zdravlje. Decu uvek kontrolišite prilikom upotrebe aparata, i nemojte dozvoliti da ga koriste kao igračku.

DETALJNA UPUTSTVA ZA UPOTREBU MAŠINE ZA SUŠENJE VEŠA

Zbog nestručnog popravka može doći do nesreće ili greške u radu aparata. ... U mašini za sušenje veša ne smete sušiti prljav (neopran) veš. Veš na kom su ...

detaljna uputstva za upotrebu mašine za sušenje veša - Tehnomanija

www.gorenje.com ... U mašini za sušenje veša zabranjeno je sušiti veš koji nije bio opran. ... sušenje veša) najpre biti opran u mašini za veš korišćenjem.

Uputstva za upotrebu - Gorenje

Frižider je namenjen primeni u domaćinstvu za čuvanje svežih namirnica na temperaturi iznad. 0°C. Zamrzivač je ... Čuvanje namirnica u frižideru . ... Uključenje: dugme termostata obrćite u smeru kazaljki na časovniku ... Zamena sijalice:.

uputstva za upotrebu mašina za pranje sudova - Gorenje

za so solju da bi se dovodna voda automatski omekšala. ... Energetski efikasno mašinsko pranje ... Korpa za pribor za jelo na vrhu sadrži prostor za pribor za.

UPUTSTVA ZA UPOTREBU

eventualnu prljav če mo ći do zapu ćenja aparata. đe, ina φ 40mm. M. A. X 1. 0. 0. 0 m m odvodno crevo. B ... GORENJE. 60 cm. GS62115W,GS62115X. 12.

W 150 S 7 780 201 037 Uputstva za upotrebu

AUTOELEKTRIKA NOVAK d.o.o., N.Tesle 21, 40323 Prelog, Tel:040/645-861,Fax:040/648-120. •. KOCH d.o.o., Ventilatorska 9 , 10250 Zagreb – Lučko,Tel/Fax ...

Uputstva za upotrebu - Alles.hr

Praktični savjeti za upotrebu el. ploča. Mjere opreza I ... ili na plinsku bocu u skladu s važećim nacionalnim ... Koristiti odgovarajuću posudu za svaki plamenik.

hr uputstva za sigurnu upotrebu - N-Com

Ako dvije kacige imaju N-Com Bluetooth Kit, osim veze s Bluetooth mobilnim ... Za korištenje N-Com Bluetooth kit2.1 sistema Nolan kaciga mora imati Basic Kit ...

Uputstva za upotrebu - Tehnomanija

Frižider je namenjen čuvanju svežih namirnica na temperaturama iznad 0°C. ... Čuvanje namirnica u frižideru . ... Zamena ručke (L): odstranite ukrasne čepove, odšrafite šrafove i pričvrstite ručku na ... Preporučljiv položaj dugmeta termostata A je na oznaci eco. ... stranici: www.gorenje.com / < http://www.gorenje.com />. 38.

Uputstva za upotrebu - cloudfront.net

Pažljivo proučite ovaj priručnik prije upotrebe perilice posuđa, ... NAPOMENA: Posuđe malih dimenzija nije preporučljivo prati u perilici budući da može ispasti ...

uputstva za upotrebu - Frigo-kor

*Pažljivo pročitajte uputstva prije rukovanja klima uređajem. ... Ne ugrađujte klima uređaj u blizini zapaljivih plinova i tekućina. ... Cijev za odvod kondenzata ... Tehnički podaci mogu biti promijenjeni bez prethodne najave sukladno tehničkom ...

PRIJEDLOG UPUTSTVA ZA UPOTREBU LIJEKA

U laboratorijskoj studiji, postmortem pregled mjesta injekcije, proveden je 4 ... Jedna intramuskularna injekcija u vrat, iza uha, jedna doza (2 ml) za svinje starosti ...

Prevod originalnog uputstva za upotrebu - APV

Kalibracija sa količinom zrna/m² . ... Kalibracija pomoću tastera za kalibraciju . ... On se priteže na strani akumulatora, direktno na kontakte baterije, a na drugom ...

TEFAL/T-FAL* UPUTSTVA ZA UPOTREBU POSUĐA

I velike količine željeza u vodi mogu uzrokovati promjenu boje i učiniti da tava izgleda pomalo zarđalo. Tvrda voda može uzrokovati nastanak bijelih mrlja koje ...

uputstva za upotre- bu, ugradnju i priključenje - Gorenje

Staklokeramička indukcijska ugradbena ploča za kuhanje namijenjena je uporabi u kućanstvu. Za pakiranje ... Mjere izreza ugradbene ploče za kuhanje .

uputstva za upotrebu bicikala - PANEX DINAMIC

8098 Sigurnosni zahtjevi za bicikle za malu djecu ... Veličina rama: Mjeri se u inch-ima kod brdskih bicikla, i cm (centimetrima) kod Road Racing bicikla.

Uputstva za upotrebu Mašina za pranje sudova GV5 10 41

Pripremite kompletne informacije sa pločice sa serijskim brojem. ... Informacioni list, u skladu sa Uredbom komisije (EU) br. 1059/2010. Gorenje. GV54110.

Uputstva za upotrebu Ugradbena pečnica - Alles.hr

imati sljedeće dimenzije: !Uređaj ne smije doći u dodir s električni dijelovi nakon što je instaliran. Potrošnja navedena na pločici s podacima je izračunata za ovu ...

Uputstva za upotrebu Polje za kuvanje 3 - Bosch

Uključivanje i isključivanje ravne ploče za kuvanje. . . . 7 ... 2.-3. 10-20 min. Gulaš, zamrznut. 2.-3. 20-30 min. Poširanje, krčkanje. Knedle. 4.-5. ... Varivo, supe. 3.

Navodila za uporabo Upute za uporabu Uputstva za ... - Gorenje

V posodo za kuhanje v pari (D) (P10) vstavite hrano, nato posodo vstavite v stekleni vrč ... U posudu (umetak) za kuhanje na pari (D) (P10) stavite hranu, a zatim ...

Uputstva za upotrebu NIKA HYDRO 20 - Peć na čvrsto gorivo za CG ...

Za sagorevanje koristiti isključivo čvrsta goriva kao što su drva ili drveni briketi. Zabranjeno je u ložište ili na plotnu kaminske peći stavljati eksplozivne naprave i ...

uputstva za upotrebu: lepljenje lepkom enkolit - Pankomerc

odstojalo i suvo drvo kako bi se sprečilo kasnije menjanje podloge, što bi moglo ... Prilikom lepljenja lima na lim pomoću lepka ENKOLIT treba uzeti u obzir da je.

UPUTSTVA ZA UPOTREBU MAŠINA ZA PRANJE SUDOVA GI64160

MAŠINA ZA PRANJE. SUDOVA. GI64160 www.gorenje.com ... Zahtev treba da sadrži informacije sa pločice sa serijskim brojem. Navedite broj proizvoda (1) i ...

Uputstva za upotrebu štampača Metapace L-42DT - COBISS.net

Za pomoć u radu sa štampačem pozovite pozivni centar 386 2 2520 333 ili pošaljite poruku na e-adresu [email protected] 2.5 Upravljanje štampačem.

Uputstva za upotrebu štampača Zebra GC420t - COBISS.net

Zebra GC420t. SPO-NA-XX-123, V4.0 ... 2 Upotreba štampača GC420t . ... Tabela 1: Indikator statusa. Boja LED. Kako svetli. Značenje ne svetli ne svetli. 1.

HR Uputstva za upotrebu Kontrolni modul TopTronic® E za ... - Hoval

Grijanje nastavlja raditi. Narančasta. Blokiranje. Generator topline privremeno je blokiran zbog pogreške. Kontaktirajte korisničku službu tvrtke Hoval ako.

uputstva za upotrebu korel mobilni klima ure aj kma-09hrc - Frigo-kor

Mobilni klima ureaji predstavljaju novu generaciju ureaja pogodnih za sve ... Tehnički podaci mogu biti promijenjeni bez prethodne najave sukladno tehničkom razvoju. ... Kondenzat se može odvoditi iz ureaja eksterno pomoću plastične cijevi ...

uputstva za upotrebu korel mobilni klima ure aj kma1-12grc - Frigo-kor

Mobilni klima ureaji predstavljaju novu generaciju ureaja pogodnih za sve životne i ... Tehnički podaci mogu biti promijenjeni bez prethodne najave sukladno ... Spojite jedan kraj cijevi za odvod s otvorom za automatski odvod spremnika s ...

Instructions for use / Cooker hood Upute za upotrebu ... - Gorenje

Upute za upotrebu / Kuhinjska napa ... Navodila za uporabo / kuhinjska napa ... Ako se kuhinjska napa upotrebljava kao recirkulacijska napa, uvijek se mora ...

Инструкция Gorenje W3E72S3, Gorenje W1E72S3, Gorenje ... - F.ua

Стиральные машины Gorenje W3E72S3, W1E72S3,. WEI823 ... машины в обозначенном месте, чтобы замок защелкнулся. Во время работы ... Если ошибка повторяется, обратитесь в авторизованный сервисный центр. • Ремонт ...

Инструкция Gorenje WP70S3, Gorenje WP72S3, Gorenje ... - F.ua

Инструкцию по эксплуатации вы можете найти на нашем сайте: www.gorenje.com. Стиральная машина предназначена только для бытового ...

Инструкция Gorenje G640MB, Gorenje G641MB, Gorenje ... - F.ua

Изготовитель не несет ответственности за ущерб, нанесенный вследствие несоблюдения мер безопасной эксплуатации и предостережений. ! Ущерб ...

Инструкция Gorenje W7823L/S, Gorenje W7843L/S, Gorenje ... - F.ua

Стиральные машины Gorenje W7823L/S, W7843L/S,. W7843L/IS: Инструкция ... www.gorenje.com ... пятен StainExpert, а технология SensoCare ... 7 кг". 6 кг". Стирка белья без или с небольшим количеством стирального средства,.

Инструкция Gorenje W6222/S, Gorenje W6202/S, Gorenje ... - F.ua

Благодарим вас за покупку и надеемся, что вы сами сможете убедиться в надежности стиральной машины. Ваша новая стиральная машина ...

Инструкция Gorenje W7523/S1, Gorenje W7513/S1, Gorenje ... - F.ua

Технология SensoCare обеспечивает простое управление прибором. При этом стиральная машина максимально экономно расходует воду,.

Kurikulum Dječijeg vrtića Ploče 2017. - 2018. ( .pdf) - Dječji vrtić Ploče

stvarati poticajne materijalne, socijalne i kadrovske uvjete te društveno okruženje za kvalitetan život djeteta. Nacionalni okvirni kurikulum pretpostavlja stvaranje ...

strategija razvoja grada ploča -ploče - Grad Ploče

21 velj 2019 ... Strategija razvoja Grada Ploče (u daljnjem tekstu: Strategija) predstavlja krovni planski ... Izvor: Program ukupnog razvoja Grada Ploča, 2008.

Uputstva za rukovanje, Uputstva za instalaciju Uputstvo za ... - Vaillant

Upravljačka razina za ovlaštenog servisera rezervirana je samo za ovlaštene servisere i zaštićena je kodom. Pregled upravljačke razine, korisnik (→ stranica 12).