izvještaj uprave o stanju društva - Čateks dd

tvrtke u zajednici ponuditelja na čelu s tvrtkom Kroko International d.o.o. i Ministarstva obrane Republike Hrvatske za opremanje borbenom vojnom uniformom ...

izvještaj uprave o stanju društva - Čateks dd - Srodni dokumenti

izvještaj uprave o stanju društva - Čateks dd

tvrtke u zajednici ponuditelja na čelu s tvrtkom Kroko International d.o.o. i Ministarstva obrane Republike Hrvatske za opremanje borbenom vojnom uniformom ...

ČATEKS d.d. ČAKOVEC IZVJEŠTAJ UPRAVE O STANJU ... - ZSE

27 velj 2020 ... Uprava – Direktor Društva: Davor Sabolić, Ivana Meštrovića 5, 40000 Čakovec. Nadzorni odbor ... V. ODGOĐENA POREZNA IMOVINA. 3.

Izvještaj Uprave o stanju društva i financijski izvještaji ... - RIJEKA plus

Rijeka, lipanj 2018. ... Tijekom 2017. godine nastavljeno proširenje djelatnosti Rijeka plusa d.o.o. na način da je od srpnja 2017. ... Preluk auto sajam. 1.948. 0 ... Cvijeće, rasad cvijeća. Riba. Kućna radinost. Skladište m2. Skladište kolet mali.

IZVJEŠĆE UPRAVE O STANJU DRUŠTVA ZA ... - Vodovod Zadar

30 tra 2019 ... Dionica čeličnog cjevovoda „Mehanizacija – Veterinarska stanica – Put Dikla“, izmjena napojnih uređaja i ugradnja novih mjernih terminala,.

2. Godišnje izvješće Uprave o stanju Društva TEHNOMONT d.d. za ...

Izrada novog parangala između 1.j 2. mola (blokovi i lanci) te po potrebi gdje. „popuste“ po marini. Asfaltiranje marine nakon sanacije električne infrastrukturne i ...

Izvješće Uprave o stanju Društva i poslovanju u ... - Croatia Airlines

zajedničkim letovima pod oznakama oba partnera. Dosegavši veličinom ... više približio svojim korisnicima usluga, s obzirom na to da će informacije o uslugama.

GODIŠNJI IZVJEŠTAJ za 2016. godinu - Čateks dd

20 tra 2017 ... Godišnje financijsko izvješće i izvještaj o stanju Društva. III. DIO. Prijedlog Odluke o utvrđivanju godišnjih financijskih izvještaja za 2016.

GODIŠNJE IZVJEŠĆE UPRAVE O STANJU PODRAVSKE ... - ZSE

20 tra 2011 ... U ovakvom ekonomskom okruženju Podravska banka ostala je stabilna i ... srednji tečaj za švicarski franak za 2010. godinu iznosi 5,327.

Potvrda Porezne uprave o stanju duga.pdf - Općina Goričan

MINISTARSTVO FINANCIJA-POREZNA UPRAVA. PODRUČNI URED SJEVERNA HRVATSKA. ISPOSTAVA ČAKOVEC. KLASA: 034-04/2016-001/01121. UR.

Godišnje izvješće o stanju i poslovanju Društva i T-HT Grupe za ...

14 velj 2013 ... poslovne jedinice za poslovanje pokretnih komunikacija T-Mobile. ... jedinicu za privatne korisnike i Poslovnu jedinicu za poslovne korisnike. ... bio je na čelu programa Save-for-Service u poslovnom segmentu za Europu.

Godišnje izvješće o stanju društva Jadranka dd ... - HANFA

29 tra 2010 ... ostale uslužne djelatnosti. Društvo na dan 31.12.2009. ima zaposleno 33 djelatnika (u protekloj godini 34 djelatnika). Jadranka trgovina d.o.o..

Godišnje izvješće o stanju Društva za 2017. - Porsche Leasing

31 pro 2017 ... Porsche leasing je poduzeće specijalizirano za financiranje marki motornih vozila Volkswagen,. Audi, Seat, Škoda, Porsche, Bentley i ...

Izvješće o stanju društva Jadranka dd Mali Lošinj ... - HANFA

JADRANKA d.d. Mali Lošinj, Dražica 1, preoblikovano je i registrirano kao dioničko društvo 23. listopada 1992. godine, u skladu s Rješenjem Agencije ...

izvješće uprave o poslovanju društva - ZSE

OPĆI PODACI. Sunce Koncern d.d. osnovano je kao društvo s ograničenom odgovornošću 11. listopada 2004. godine, kod Trgovačkog suda u Zagrebu, pod ...

IZVJEŠTAJ O RADU I STANjU NA TRŢIŠTU HARTIJA OD ...

dvanaest brokersko-dilerskih kuća koje obavljaju poslove za raĉun klijenata. Sve brokerske kuće su elektronski povezane sa Banjaluĉkom berzom i Centralnim.

Na temelju odluke Uprave dioničkog društva - Atlantska plovidba

24 svi 2016 ... 18,00 sati u zgradi Društva, Atlant Centar, u Dubrovniku, Dr. Ante Starčevića 24 (II. kat). II. Za sazvanu redovitu Glavnu Skupštinu utvrđuje se ...

Veronika Radica: Odgovornost uprave trgovačkog društva za štetu

4. društvo s ograničenom odgovornošću te. 5. gospodarsko interesno udruženje. Osnovna je podjela trgovačkih društava na društva osoba i društva kapitala, ...

Prvi dječiji izvještaj o stanju prava djece u BiH

Pored države, izvještaj o stanju prava djeteta mogu poslati i nezavisne organizacije – domaće ... Kada je u pitanju korištenje prezentacija na časovima, 14%.

Izvjestaj o stanju nacionalnih manjina u BiH 2010 - Parlamentarna ...

Strana 99. Sarajevo, juli 2015. Znamenita Fabergeova jaja nastala su kao pisanice za rusku caricu - 1846. Ta jaja su izrađena od dragulja i plemenitih metala.

Izvještaj o stanju uređenja prostora u 2017. godini

Na osnovu člana 14 Zakona o planiranju prostora i izgradnji objekata ... dokumentaciju za nepropisno odlaganje guma na neuređenom odlagalištu ... Crna Gora postane cjelogodišnja, visokokvalitetna turistička destinacija, što će u krajnjem.

Izvještaj o stanju tržišta nekretnina u Federaciji BiH za ... - Katastar.ba

izračunati na osnovu uzorka predstavljenih u tabeli 2. U skladu sa raspoloživim podacima prosječna cijena stana u Federaciji BiH iznosi 1600 KM/m2. Općina.

Izvješće o radu Uprave Društva za 2018.godinu - Sisački vodovod

I IIII. IIIII. 6.2.1. Pilot projekt daljinskog očitanja - HT d.d. i partneri. 6.2.2. SISAK 11 - poboljšanje vodno komunalne infrastrukture na području aglomeracije Sisak .

specijalni izvještaj o stanju ljudskih prava starih ... - Diskriminacija.ba

Starijim osobama bi trebalo biti omogućeno da žive u vlastitom domu što je duže moguće. 2. ... brige kojom bi im se osigurala zaštita, rehabilitacija te socijalni podsticaji u humanoj i sigurnoj sredini. 4. ... Starački dom „ Vesna Mićanović“ Brčko ... Također treba omogućiti otvaranje privatnih domova zbog konkurencije.

Izvještaj Ministarstva zdravlja za 2017. godinu o radu i stanju u ...

30 мар 2018 ... i opštim bolnicama, razvoj elektronskih servisa za građane (Portal eZdravlje, eZakazivanje,. eRecept, eNalaz), sa ciljem ostvarivanja veće ...

Izvještaj o radu i stanju u upravnim oblastima u 2017. godini

26 мар 2018 ... omogućiti dalje upošljavanje crnogorskih pomoraca. ... Uprava za inspekcijske poslove, Agencija za zaštitu životne sredine, Glavni grad Podgorica ... ukrcaj i iskrcaj putnika i pretovar, utovar i istovar tereta; ... Za period od 01.01 – 30.04.2017.g. naknada za korišćenje lučke infrastrukture za brodove- kruzere.

Izvještaj o radu i stanju u upravnim oblastima Ministarstva održivog ...

odjave turista i način vođenja evidencije prijava i odjava turista, radi praćenja ... u cilju integracije Centralnog turističkog registra sa Registrom boravišta (RB ... Prema Popisu iz 2011. godine u Crnoj Gori je evidentirano 18.437 podstanara.

Izvještaj o radu i stanju u upravnim oblastima Ministarstva kulture u ...

21 мар 2019 ... uticaja na baštinu i troškova za rad stručnog tima („Službeni list CG“, br. 037/18); ... Osnovna škola "Lovćenski partizanski odred" – Cetinje.

Izvještaj o radu i stanju u upravnim oblastima Ministarstva prosvjete ...

2 мар 2017 ... Zavod za udžbenike i nastavna sredstva i Ispitnog centra;. -. 134 saglasnosti za osnovne škole na Pravilnike o sistematizaciji i ... Standard zanimanja, Standard kvalifikacije i Ispitni katalog, usvojeni su na IX sjednici ... Školske 2015/16. registrovano je 62 preduzeća za vježbu i izdate su potvrde o registraciji.

Izvještaj o stanju uređenja prostora u 2018. godini - Potpredsjednik ...

21 мар 2019 ... Planski dokumenti čija je izrada započeta u toku 2018. godine ......... 13. 1.1.3. ... 35 u Baru, 19 u Ulcinju i 48 za kućice na Bojani (za nove objekte i rekonstrukciju ... toga 50 se odnosilo na pse, a 11 na stoku. U saradnji sa ...

Izvještaj o radu i stanju u upravnim oblastima Ministarstva finansija ...

26 мар 2016 ... kao i i dvije banke: Hypo Alpe Adria banka i Prva banka Crne Gore osnovana ... igre na sreću i to: kladionice 840, automate 90 i oko 100 aneks ugovora po kojima je ... (odjeća,obuća, sportska oprema i odjeće, torbe, kaiševi, slušalice, ... [1] http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/PDF/?uri=OJ:C:2014 ...

1 UVOD Izvještaj Ministarstva saobraćaja i pomorstva o radu i stanju ...

17 мар 2016 ... prtljaga morem iz 1974. i Ţenevsku konvenciju o radu pomoraca iz 2006. ... navedene akcije, a u skladu sa Planom nabavki koji sprovode Implementacione Agencije. 2.9. ... ukrcaj i iskrcaj putnika i pretovar, utovar i istovar tereta; ... osnovu izvještaja Adriatic sea forum-a 2015, potvrĎuje i dolazak novih ...

specijalni izvještaj o stanju prava osoba s intelektualnim i mentalnim ...

Ustanova iz djelokruga socijalne zaštite - Starački dom Ljubuški, svečano je otvorena 28. ... U toku је otvaranje još jedne stambene ... poticaj od Fonda za rehabilitaciju, potrebno dostaviti potvrdu da se osoba najmanje 3 mjeseca vodi nа.

Analiza situacije Izvještaj o stanju ravnopravnosti spolova u ... - Unicef

Kika Babid-Svetlin, konsultantica ... radu, radni odnosi uposlenika u institucijama BiH i njezinim organima koji nisu ... konferencije, okrugli stolovi, izložbe i dr.).

izvještaj o stanju stambenog fonda na kojem je davalac stana na ...

DOBOJSKA 3. 36. MULAHASANOVIĆ BAHRIJA. DOBOJSKA 3. 37. NASTIĆ SLOBODAN. DOBOJSKA 48. 38. ŠAKOVIĆ OSMAN. DŽ.BIJEDIĆA 101/3. 39.

Izvještaj o radu i stanju u upravnoj oblasti ministarstva pravde

15 мај 2012 ... pravde, sa Izvještajem Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija za 2010. ... Razlozi za uvođenje javnih izvršitelja su višestruki: efikasniji i brži.

nacrt izvještaj o stanju okoliša u kantonu sarajevo - Ministarstvo ...

8 stu 2016 ... Čaire, Barek, Milavke, Malanjivica, Zmijenice, Ravnice, Klašnice, Mala ... Ca (izvorište Sarajevsko polje), Ca – Mg – SO4 – HCO3 (Vrutak. Buci) ...

Izvještaj Ministarstva za ljudska i manjinska prava o radu i stanju u ...

12 феб 2015 ... CV i poslovnu biografiju” su u junu dodijeljeni sertifikati. ... Drljan, Esad Merulić, Lejla Hot, Milena Đurović, Andrea Petrović, Angela Mijušković, ...

Izvještaj o radu i stanju u upravnoj oblasti ... - Ministarstvo pravde

1 јан 2012 ... korupcije i organizovanog kriminala 2010-2012- Ministarstvo pravde je, ... javnih izvršitelja su višestruki: efikasniji i brži postupak, skraćenje ...

Izvještaj Ministarstva kulture o radu i stanju u upravnim oblastima u ...

28 мар 2013 ... kampanela do kampanela (autor Slobodan Prosper Novak), Ljudi iz Boke (autor Antun. Zbutega), Graditeljstvo Kotora (autor Svetislav ...

Specijalni izvještaj o stanju prava djece s posebnim potrebama ...

Standardna pravila UN-a za izjednačavanje mogućnosti za osobe s invaliditetom . ... Analiza stanja prava djeteta s posebnim potrebama je aktivnost koju je ...

izvjestaj o radu uprave - Humvio

procuenJena vruednost nabave 300.000,00 kn, potpisan ugo!/or o financirernju sa Hr- vatskim vodama, omjer financiranja Hrvatske vode : Investitor 85o/o: ...

izvještaj fitosanitarne uprave - IPPC

4 kol 2016 ... Proizvodnja sadnog materijala kivija u Crnoj Gori je mala, tako da je u 2015. ... navodnjavanja, dezinfekcija pribora za rezidbu, orezivanje i.

Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Uprave za ...

11 јул 2018 ... U članu 1 ugovora o dopunskom radu predviđeno je da se izvršilac posla obavezuje da za poslodavca obavlja rad u periodu najviše do jedne ...

Izvještaj o radu Uprave GSC-a za 2017. godinu - Goranski Sportski ...

proračunskih sredstava PGŽ-a, Grada Delnica, Općine Čavle te vlastitih ... klub ,,Delnice", Nogometni klub Goranin", Tin", Košarkaški savez Primorsko goranske.

Izvještaj o radu uprave GSC-a za 2018. godinu - Goranski Sportski ...

Primorsko-goranska županija (u daljnjem tekstu: PGZ) s uplatom temeljnog kapitala u iznosu od ... udruge Grada Delnica (Hrvatski nogometni klub, Goranin" Delnice, Košarkaški ... 19. kolovoza - sportsku dvoranu koristi teakwondo savez PGŽ.

Izvještaj Fitosanitarne uprave za 2010.godinu - Fitosanitarna uprava

Kivi. 28. Nar. 29. plavi patlidţan. 30. sirova kafa. 31. Smokva. 32. Jagoda. Tabela 2. Analizirani uzorci voća i povrća – Program monitoring za 2010. godina – po.

Izvještaj Fitosanitarne uprave za 2012. godinu - Fitosanitarna uprava

31 мар 2013 ... Propisana karenca u danima. • Vrijeme žetve ili berbe - datum. Ovaj pravilnik ima uporište u novom zakonu o sredstvima za zaštitu bilja kao i u ...

godisnji izvjestaj o radu Uprave za 2017 - Uprava za imovinu

ARS aplikacija koja je implementirana od kompanije ATOS, koju će Uprava za imovinu ... Zahtjevi našeg organa upućeni Upravi za nekretnine Crne Gore koji se ...

Izvještaj Fitosanitarne uprave za 2009. godinu - Fitosanitarna uprava

vegetacije, pa sve dok lastari ne dostignu duţinu 15 do 20 cm, nakon čega se zaraze veoma ... Pored vinove loze hrani se i nekim drugim voćkama i šumskim vrstama. ... slučaju kada se prskaju drugi, a naročito plantaţni zasadi. ... sadnice nabavljene ove godine i na njima nije utvrĎeno prisustvo leptiraste vaši duvana, ...

Izvještaj Fitosanitarne uprave za 2015. godinu - Fitosanitarna uprava

3 феб 2016 ... uginuća ili ozbiljnog oštećenja rododendrona. Kao osnovni domaćin ove vrste navodi se Rhododendron ponticum. Phytophthora ramorum se ...

Izvještaj Fitosanitarne uprave za 2013. godinu - Fitosanitarna uprava

2 феб 2014 ... to dinja, lubenica, paprika, plavi patlidžan, paradajz, krastavac, tikvica (sve ove kulture nisu imali svi proizvođači). ... kravlje mlijeko. 12. svinjsko meso ... prskanje koristio 3-4 preparata i jedan za prihranu vinove loze. Date su ...

IZVJEŠTAJ O RADU GRADSKOG DRUŠTVA ... - Grad Buzet

suradnike i volontere koji pomažu prilikom organiziranja akcija, manifestacija i ... MADRACI. 11. VODA. 3.172,00. U akciji je također sakupljeno i 4.388,00 kn ...

godišnje izvješće o stanju društva varteks dd za 2010 ... - Varteks.com

Varteks , varaždinska tekstilna industrija d.d. Varaždin (u daljnjem tekstu Društvo) nastalo je pretvorbom sukladno Odluci o pretvorbi društvenog poduzeća ...

Izvještaj o radu Društva arhitekata Zagreba 2011., 2012. i ... - DAZ

... 3.5. u sklopu Dana zagrebačke arhitekure održana je nova akcija hitnaArhitekture, ... Iverpan. Slijedeći dijalog struka posvetio se temi scenografije i ugostio ...

Godišnji finansijski izvještaj organizacija civilnog društva u Bosni i ...

Organizacija za istraživanje, ruralni razvoj i prirodnu okolinu, Banja Luka. 96 ... Udruga umirovljenika Posušje. 128. Udruga za ... 1.000,00. Banja Vrućica-Teslić.

godišnji izvještaj - Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva

Mario Bajkuša. 133.084,00. 24. Udruga za promicanje kreativnosti Merlin. Pula ... Doris Apostolovski. 15.000,00. 11. Udruga za zaštitu prava djece ''ZA Djecu!''.

godišnji izvještaj o radu društva multiple skleroze krapinsko - dmskzž

Šanjug te predstavnica tvrtke Salvus. ... (Donja. Stubica, Bedekovčina, Stubičke ... Partner na projektu: Udruga invalida Donja Stubica i Društvo multiple skleroze ...

Izvještaj s 1. simpozija Društva za povijest sestrinstva i 3. simpozija ...

Ključne riječi: povijest sestrinstva • povijest školstva • Domovinski rat • stručna društva •Hrvatska udruga medicinskih sestara. Key words: history of nursing ...

Izvještaj o stanju u Vojsci Crne Gore za 2018 ... - Vlada Crne Gore

1 феб 2019 ... Najznačajnija vježba Vojske u Crnoj Gori je bila „Odlučan odgovor ... rada i funkcionalnosti „Help Desk“ (servisa IK opreme) Vojske, kojim je ...

Untitled - Čateks dd

i stolne trake, posteljne garniture, plahte, dekorativni jastuci, jastuci za vrtne garniture i vreće za sjedenje punjene granulama, proizvodi su kojima je Čateks dio.