GDPR

25 svi 2018 ... www.evisitor.hr. Informacijski sustav za prijavu i odjavu turista. Hrvatska turistička zajednica, Glavni ured. Iblerov trg 10/IV, 10000 Zagreb, ...

GDPR - Srodni dokumenti

iab russia рабочая группа по gdpr комитета по big data gdpr white ...

California's consumer Privacy Act (CCPA), а в правоприменительной практике РФ к ПД могут относить как привычные идентификаторы, так и ...

GDPR

25 svi 2018 ... www.evisitor.hr. Informacijski sustav za prijavu i odjavu turista. Hrvatska turistička zajednica, Glavni ured. Iblerov trg 10/IV, 10000 Zagreb, ...

GDPR - P4X

Avec l'arrivée récente du RGPD/GDPR, nous avons ré analysé notre manière de ... La mailing liste clientèle est présente afin d'informer les clients qui ont.

gdpr - RBA

25 svi 2018 ... U ovom Pravilima sljedeći pojmovi imaju pridodano značenje: ... "Privola" je svako dobrovoljno, posebno, informirano i nedvosmisleno.

GDPR - AZOP

9 velj 2018 ... temeljem radnog prava, video nadzor, HAKOMetar, HAKOMetar Plus,. Registar „Ne zovi”, CABP….) Otkloniti nedostatke u vidu pravnog temelja ...

GDPR U OSIGURANJU

... zaustavljanja curenja podataka. • Kako dalje? 14.6.2018. BISORB CONSULTING – HRVATSKA AKTUARSKA KONFERENCIJA „IZNAD OBLAKA“ 2018. 2 ...

DU GDPR - Cigref

17 oct. 2017 ... en conformité avec le GDPR et les autres réglementations. La conformité ... L'obligation d'informer les clients sur la finalité de l'usage de leurs.

GDPR Policy - Netjakt.se

Netjakts mål med insamling av personuppgifter kan vara ett eller flera av följande: • Behandling av din beställning och köp av Netjakts produkter. • Kontakt med dig ...

GDPR:The New Reality - Healogix

2 Oct 2018 ... citizens, GDPR aims to give control back to the individual regarding the ... 1 See “7 Key Principles of Privacy by Design,” GDPR Informer: ...

Azop gdpr konferencija program

Rajkovača, prof.dr.sc. Neven Vrček, dr.sc. Petar Mišević. 12.00 – 12.15 PAUZA. 12.15 – 12.30 E-ZDRAVLJE; UČINAK I UTJECAJ EU UREDBE 2016/679.

MEMO GDPR-RGPD - Damnet

Ce règlement est appelé General Data Proctection Regulation (GDPR) ... D'informer et de conseiller les personnes internes et les sous-traitants qui ont accès ...

The GDPR - European Commission - Europa

25 mai 2018 ... informer les personnes concernées: qui traite quoi et pourquoi.» 10. Obligations qui protègent les droits des personnes. Le RGPD comprend ...

Pravilnik GDPR - ELSA Maribor

PRAVILNIK. O OBDELAVI IN ZAŠČITI OSEBNIH PODATKOV. I. SPLOŠNE DOLOČBE. 1. člen. V procesu obdelave osebnih podatkov in varstva posameznikov ...

Politika privatnosti - GDPR! - ELEZ doo

Elez d.o.o., E. Kumičića 9, Sesvetski Kraljevec, OIB 76139667535, poštuje Vašu privatnost i sigurnost Vaših osobnih podataka. Prikupljanje, korištenje i obrada ...

GDPR - Muzej grada Koprivnice

Zaprimanje dokumentacije. Zamolbe, životopisi i pripadajući prilozi potencijalnih kandidata za posao zaprimaju se u tajništvu Muzeja i prosljeđuju odgovornoj ...

GDPR i povezani zakoni - assets.kpmg

GDPR i povezani zakoni. IT Advisory and Legal services. KPMG d.o.o. Beograd. Zaštita podataka i privatnost postali su imperativ u današnjem digitalnom svetu.

Règlement Général sur la Protection des Données (GDPR)

25 mai 2018 ... Elles doivent informer et obtenir le consentement des personnes lorsqu'elles récoltent des données les concernant3. Informer via une 'Charte vie ...

Will the GDPR slow down development of Smart Cities?

25 May 2018 ... Goran Vojković, Ph.D. University of Zagreb. Faculty of Transport and Traffic ... E-mail: [email protected] Summary - After four (4) years of ...

GDPR - Prikupljanje osobnih podataka - eVisitor

usluge), dužan prikupiti i u jedinstveni sustav prijave i odjave turista eVisitor unijeti sljedeće osobne podatke osobe koja koristi uslugu smještaja (gost/turist):. 1.

vertical booking services and products in relation to the gdpr ...

Vertical Booking is an online booking software for hotels and hotel chains. The complete suite includes a Booking Engine, Synchro Channel Manager, ...

IMOVINA - Prijava štete - GDPR - Merkur osiguranje

Oluja, tuča, pritisak snijega. Ostalo. OBRAZAC ZA PRIJAVU ŠTETE ZA. OSIGURANJE IMOVINE. Ugovaratelj osiguranja: lme, prezime i adresa: Broj police:.

GDPR in access control and time and attendance systems using ...

25 May 2018 ... Goran Vojković, Ph.D. Melita Milenković, LL.M. University of Zagreb. Faculty of Transport and Traffic Sciences. Vukelićeva 4, Zagreb, Croatia.

EVB 071-17 Poziv na dostavu ponuda GDPR Final - HBOR

13 stu 2017 ... Hrvoje Novosel/Upravljanje poslovnim procesima. Telefon: 01 4591 513. E-mail: [email protected] Ivan Vrdoljak/Odjel nabave. Telefon: 01 ...

PRIVOLA PREMA GDPR – GENERAL DATA ... - Speranza

putovanje u organizaciji SPERANZA d.o.o. ... podataka putnika nisu moguće unutar zadnjih 30 dana za maturalna putovanja odnosno unutar zadnjih 7 dana za ...

General Data Protection Regulation (GDPR) Enjoy Benefits Ltd ...

The new EU General Data Protection Regulation (GDPR) is mandatory and comes into force on 25 May 2018 impacting every organisation which holds or ...

des relations de travail dans le cadre Impact du GDPR - FGTB

Obligation de l'employeur : le GDPR oblige chaque employeur à informer chaque travailleur sur les données personnelles qu'il collecte, dans quels buts et pour ...

gdpr (general data protection regulation ... - Infocob Solutions

CONDITION GENERALE DE VENTE – GDPR (GENERAL DATA. PROTECTION ... entraine l'obligation pour INFOCOB d'en informer immédiatement le CLIENT.

pravilnik o zaštiti osobnih podataka (gdpr) - AdriaRi Nekretnine Rijeka

4 svi 2016 ... Temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, ... Obrazac Evidencije o zbirci osobnih podataka je sastavni dio ovog ...

GDPR Data Protection Policy and Privacy Standard - Fire Response ...

Company name: The Prime Atlantic group of companies. Company Personnel: all employees, workers, contractors, agency workers, consultants, directors,.

Document title: GDPR Privacy notice for employees ... - Interex Group

Document title: GDPR Privacy notice for employees, workers and contractors (UK). What is the purpose of this document? Interex Limited is a "data controller".

The GDPR - European Commission - European Union

25 mai 2018 ... informer les personnes concernées: qui traite quoi et pourquoi.» 10. Obligations qui protègent les droits des personnes. Le RGPD comprend ...